Hoofdstraat 31 , 5864 BC, Meerlo

  • 1700 m²
€ 595.000 k.k.
Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Beleggingsobject bestaande uit een verhuurde winkelruimte en een bovenwoning. Ligging De winkel is gelegen in de dorpskern van Meerlo. De dorpskern heeft diverse voorzieningen. U treft er een bakker met lunchroom, een slager, een bloemenzaak en elektra zaak. Verder...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

Beleggingsobject bestaande uit een verhuurde winkelruimte en een bovenwoning.

Ligging
De winkel is gelegen in de dorpskern van Meerlo. De dorpskern heeft diverse voorzieningen. U treft er een bakker met lunchroom, een slager, een bloemenzaak en elektra zaak. Verder zijn er een aantal horecagelegenheden en een medisch centrum. Er is tevens een pinautomaat aanwezig. Op toeristisch-recreatief gebied heeft Meerlo en omgeving veel te bieden.

Bereikbaarheid
Er zijn dagelijkse busdiensten richting Venray en Venlo. Er is ook met de auto een uitstekende verbinding met de Randstad via de A73 richting Nijmegen. Venlo en Duitsland zijn zeer goed bereikbaar (via A73 en A67) en Eindhoven is met de auto in ca. 40 minuten te bereiken via de A67.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'NL.IMRO.1507.HMBUITENGEBIED-BPV1', vastgesteld op 19-12-2017. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Detailhandel'. U dient zelf bij de gemeente Horst aan de Maas te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Indeling winkelruimte
De winkelruimte is in gebruik en verhuurd als bakkerij met een totale oppervlakte van ca. 369 m².

Via het terras aan de voorzijde komt men via de entree in de voorgevel de verkoopruimte met lunchroom binnen. Achter de verkoopruimte bevinden zich de opslagruimten, keuken en bakkerij. Vanuit de bakkerij is de garage bereikbaar.

Indeling appartement (ca. 315 m²)
De ingang aan de zijkant van het gebouw geeft toegang tot de trapopgang naar de bovenwoning. Vanaf het tochtportaal komt men in de woonkamer. Voorts geeft de woonkamer toegang tot de keuken, badkamer en 4 slaapkamers. Centraal in de woonkamer staat een gashaard en de vloeren zijn voorzien van laminaat. De badkamer (2003) is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafelmeubel en toilet.
De keuken is van 2014, ruim van opzet en geeft toegang tot berging waar de wasmachine aansluitingen zich bevinden. Ook is de wintertuin (2002) bereikbaar waar het goed toeven is, zeker als de schuifpui geopend is. Het ruime dakterras heeft vrij uitzicht over de tuin welke via de trap aan de achterzijde te bereiken is. De hobbyruimte en zolder zijn vanuit de berging bereikbaar en bieden legio mogelijkheden.
Verder behoort de tweede garage links van het gebouw bij de bovenwoning. De tuin is aangelegd met paden en perkjes en een vijver.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zowel voor klanten als voor eigen gebruik.

Nutsvoorziening
Het geheel is aangesloten op het gas-, water- en elektriciteitsnet.

Belegging
Huurovereenkomst en huurstroom zijn op aanvraag beschikbaar. Het appartement op de verdieping en garagebox zijn in gebruik bij de eigenaar. Bij verkoop zal eigenaar het pand verlaten. De geschatte huuropbrengst zou € 30.000 per jaar kunnen zijn

Oplevering
In huidige, verhuurde, staat.

Overige informatie
Meer informatie kunt u verkrijgen na het invullen van een geheimhoudingsverklaring. U krijgt dan toegang tot een dataroom waar u alle relevante informatie kunt inzien.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 595.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Nevenfuncties
  • Winkelruimte
Bouwjaar 1935
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Hoofdstraat 31
Plaats Meerlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 315 m²
Perceeloppervlakte 1700 m²

Belegging

Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 8

Winkelruimte

Oppervlakte 365 m²
Oppervlakte in units vanaf 365 m²
Oppervlakte verkoop vloer 130 m²

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

Hoofdstraat 31, 5864 BC, Meerlo

Locatie

Hoofdstraat 31, 5864 BC, Meerlo

Schaduwwijzer

Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.