Kerkstraat 42 , 6441 BE, Brunssum

  • G
€ 59.000 p.j.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Winkel op A1 locatie Kerkstraat 42 | Brunssum Huurprijs: € 59.000,- per jaar excl. BTW OBJECT In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig winkelobject. Het geheel is gerealiseerd in 1962 en omvat circa 726 m² v.v.o. (waarvan circa 586...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 726 m²

Downloads

Winkel op A1 locatie

Kerkstraat 42 | Brunssum
Huurprijs: € 59.000,- per jaar excl. BTW

OBJECT
In het centrum van Brunssum, op de beste winkellocatie, ligt onderhavig winkelobject. Het geheel is gerealiseerd in 1962 en omvat circa 726 m² v.v.o. (waarvan circa 586 m² op de begane grond en circa 140 m² op de eerste verdieping). Oplevering in huidige staat met bestaand inbouwpakket waaronder plavuizen vloer, systeemwanden en systeemplafonds met inbouwspots. Voorheen is het geheel als retail locatie in gebruik geweest maar een alternatieve invulling, waaronder horeca, is heel goed mogelijk.
In de directe nabijheid zijn onder andere Jan Linders, Kupers, Scapino, Kruidvat, Zeeman, Wibra, Hema, Albert Heijn, Blokker, Action, Big Bazar en DA gevestigd.

LIGGING
Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.
Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH)gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

PARKSTAD
De regio Parkstad Limburg bestaat uit een zevental gemeenten. In deze regio werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum. Bovendien is de Retail sector goed voor een bestedingsoverschot in deze regio van ruim €80 miljoen euro.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 586 m²
Begane grond Opslagruimte circa 140 m²
TOTAAL circa 726 m²

BEREIKBAARHEID
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

PARKEREN
In de nabije omgeving van het complex zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd. Parkeren in Brunssum is dus kosteloos.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum', vastgesteld op 01 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum en Waarde- Archeologie'.

HUURPRIJS
€59.000,- per jaar excl. BTW

AANVAARDING
Per direct.

OPLEVERING
n de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 59.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1962
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Kerkstraat 42
Plaats Brunssum
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 726 m²
Oppervlakte in units vanaf 726 m²
Oppervlakte verkoop vloer 586 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel G
Energielabel einddatum 2023-04-26

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Kerkstraat 42, 6441 BE, Brunssum

Locatie

Kerkstraat 42, 6441 BE, Brunssum

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.