Ligne 1 , 6131 MT, Sittard

  huurprijs op aanvraag
  Wouter Lucassen
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Wouter
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  TE HUUR | diverse metrages | Ligne 1 Sittard-Geleen Kantoorruimten beschikbaar | Ligne Sittard NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD In het centrum van het bruisende Sittard ligt de Ligne. Een veelzijdig stukje Limburg. Het betreft een leuke combinatie van...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 2500 m²

  Downloads

  TE HUUR | diverse metrages | Ligne 1 Sittard-Geleen

  Kantoorruimten beschikbaar | Ligne Sittard

  NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD

  In het centrum van het bruisende Sittard ligt de Ligne. Een veelzijdig stukje Limburg. Het betreft een leuke combinatie van wonen, ondernemen en verblijven. Voor ieder is er iets wils zoals een bibliotheek, gezellige horeca en retail. Zo is er beschikking over kantoren, winkels en horeca ruimten. Voorts ligt het station op loopafstand. De moderne en eigentijdse architectuur maakt het geheel fraaie stedelijk voor de moderne ondernemer en klant. Wij vertellen u met behulp van deze presentatie graag meer over dit fraaie project.

  Bereikbaarheid
  Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen, Royworks) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

  Aan de rand van het historische hart van Sittard ligt een nieuwe stedelijke ontmoetingsplek genaamd de Ligne. Een bruisend centrum met state-of-art filmhuis, bibliotheek, museum, onderwijs, (zorg)woningen, winkels, horeca en kantoorruimten. Ligne brengt dagelijks 4.000 studenten/medewerkers en ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard.
  Zie ook: www.ligne-sittard.nl.

  Sittard wordt het regionale ontmoetingscentrum. Het historische hart van de stad krijgt daarbij nu de steun van een hypermodern broertje. In Ligne komen onderwijs, cultuur, wonen, werken en ontspanning samen. Een bruisende plek: overdag, 's avonds en in de weekends. Een plek om te werken, te genieten en te ontmoeten.

  Met een nieuwe entree aan de Wolf Hertzdahlstraat en een volledig ingericht collectieve ontvangstruimte van ca. 725 m² kunnen huurders in gezamenlijkheid vergader-, catering- en schoonmaakdiensten delen. De collectieve ruimte biedt mogelijkheden om in kleine en grote groepen te vergaderen en is tevens voorzien van een luxe pantry.

  Inmiddels is er ca. 2.500 m² kantoorruimte afgebouwd en verhuurd aan Bannerconnect en Scala. Nog beschikbaar: er zijn op de verdieping nog diverse turn key kantoorruimten beschikbaar ter grootte van ca. 2.500 m².

  Momenteel zijn hier o.a. gevestigd: Zuyd Hogeschool/ Bibliotheek Sittard De Domijnen / Zuyd Hogeschool / Museum de Domeinen- Hedendaagse Kunst / Filmhuis de Domijnen / Coffee Mundo / Subway / COOP / Fitness / Banner Connect / Scala.

  Adres Ligne 1, 6131 MT Sittard

  Omschrijving
  Kantoorruimten op de verdieping, natte ruimten. Huurprijs Op aanvraag

  Metrage
  In totaal nog circa 2.500 m² beschikbaar

  Welstandsklasse A1

  Bestemming
  Op grond van de planvoorschriften zijn de volgende bestemmingen toegestaan: kantoren, dienstverleningsconcepten.

  Parkeren
  Onder het complex biedt een ruime parkeergarage plaats aan auto's van bewoners, winkelpubliek en bezoekers. Ook is er een grote fietsenstalling voor ca 500 fietsen onder Ligne gevestigd. De huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 550,00 excl. BTW.

  Technisch: Gas, water en elektra aansluiting. (duurzaam koelen en verwarmen middels aansluiting "Groene Net“)

  Opleveringsniveau: Casco, sprinkler, afbouwpakket ter bespreking.

  Aanvaarding: In onderling overleg.

  Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.

  Betaling: Per maand vooruit te voldoen.

  BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.

  Zekerheidsstelling: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

  Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model kantoorruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

  Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.

  Bezichtiging: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045-574 3233.

  Disclaimer
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs huurprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2016
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Ligne 1
  Plaats Sittard
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 2500 m²
  Oppervlakte in units vanaf 725 m²
  Verdiepingen
  • 1

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Ligne 1, 6131 MT, Sittard
  Ligne 1, 6131 MT, Sittard

  Locatie

  Ligne 1, 6131 MT, Sittard

  Schaduwwijzer

  Wouter Lucassen
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Wouter
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.