Marconistraat 36 , 6372 PN, Landgraaf

  • A+
€ 1.600 p.m.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

KANTOORRUIMTE | BEDRIJVENTERREIN STRIJTHAGEN ALGEMEEN Op bedrijventerrein Strijthagen in Landgraaf (stadsdeel Schaesberg), direct aangrenzend het Strijthagerbeekdal, wordt aan de Marconistraat een functioneel afgewerkte kantoorruimte met opslagfaciliteit te huur...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 195 m²

Downloads

KANTOORRUIMTE | BEDRIJVENTERREIN STRIJTHAGEN

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Strijthagen in Landgraaf (stadsdeel Schaesberg), direct aangrenzend het Strijthagerbeekdal, wordt aan de Marconistraat een functioneel afgewerkte kantoorruimte met opslagfaciliteit te huur aangeboden. Onderhavig object omvat circa 145 m² kantoorruimte die in te delen is in twee of drie ruimtes, alsmede een opslagruimte ter grootte van circa 50 m². Gelet op de inrichting, situering en beschikbare faciliteiten is het pand voor veel doeleinden geschikt.

De beschikbare kantoorruimte is op de begane grond gelegen en omvat een entree, kantoorruimtes, opslagruimte, keukenruimte en toiletfaciliteit. De kantoorruimtes zijn 'turn-key' afgewerkt en voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen, kabelgoten, lamellen, vaste en flexibele scheidingswanden. Voor het binnen klimaat is een CV-installatie met radiatoren voorzien en kunnen de ramen open. De aanwezige opslagruimte/garage is via het af te sluiten buitenterrein te bereiken en te betreden via een overheaddeur. Op dit buitenterrein is ruimte voor de zeven beschikbare parkeerplaatsen die tot het gehuurde behoren.

Het geheel is voorzien van een aansluiting G/W/E maar onderhavige ruimte is voorzien van tussenmeters G en E. Water is algemeen waardoor dit niet apart doorbelast wordt. Op het dak van het pand zijn zonnepanelen aanwezig wat indirect ten gunste komt van de huurder.

LIGGING
Het complex is gesitueerd op bedrijventerrein Strijthagen. In de directe omgeving bevinden zich velerlei ondernemingen, variërend van groothandel tot productiebedrijven. Aan de achterzijde grenst het pand aan natuurgebied Strijthagerbeekdal
met niet alleen natuur maar ook Het milieupark Landgraaf dat dagelijks, evenals Van Cranenbroek, vele bezoekers trekt, is in de directe nabijheid gesitueerd.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is per (vracht)wagen uitstekend bereikbaar via doorgaande wegen van en naar de binnen- en buitenring Parkstad, respectievelijk de autosnelwegen (A76 & A79). Het NS station van Landgraaf is op loopafstand (5 minuten) gelegen, terwijl meerdere busverbindingen het bedrijventerrein aan doen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Strijthagen', vastgesteld op 27 mei 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding 'bedrijf t/m cat. 4.1' en 'detailhandel volumineus'. U dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 1.600,- per maand exclusief BTW

HUURTERMIJN
5 jaar met telkens 5 jaar verlenging.

OPZEGTERMIJN
12 maanden

ZEKERHEIDSTELLING
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

BETALING
Per maand voorruit.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

ENERGIELABEL
Label A+

PARKEREN
Parkeren voor zeven auto's op eigen terrein. Aanvullende parkeermogelijkheid aan de doorgaande weg in de directe omgeving.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.600 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Marconistraat 36
Plaats Landgraaf
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Kantoor

Oppervlakte 195 m²
Oppervlakte in units vanaf 195 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 7

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2034-02-06

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Marconistraat 36, 6372 PN, Landgraaf
Marconistraat 36, 6372 PN, Landgraaf
Marconistraat 36, 6372 PN, Landgraaf
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.