Patersstraat 10 , 5801 AV, Venray

  € 395.000 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  OBJECTOMSCHRIJVING Gelegen aan de Patersstraat 10 te Venray bevindt zich een winkelruimte op de begane grond met een bovenwoning. De bovenwoning heeft een eigen entree en is bereikbaar via een vaste trap vanuit de opslagruimte op de begane grond. Daarnaast is er een...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 214 m²

  OBJECTOMSCHRIJVING
  Gelegen aan de Patersstraat 10 te Venray bevindt zich een winkelruimte op de begane grond met een bovenwoning. De bovenwoning heeft een eigen entree en is bereikbaar via een vaste trap vanuit de opslagruimte op de begane grond. Daarnaast is er een buitenruimte aan de achterzijde van het pand, die gedeeld wordt met de winkelruimte. De woonruimte biedt een comfortabele leefomgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, mede door de centrale ligging in het centrum van Venray.

  METRAGE BOVENWONING
  Het appartement heeft een oppervlakte van circa 86 m² en de buitenruimte heeft een oppervlakte van circa 16 m². De bovenwoning beschikt over 4 kamers waarvan 2 slaapkamers.

  INDELING BOVENWONING
  Eerste Verdieping:

  Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval.
  Open keuken, voorzien van basis keukenapparatuur.
  Eetkamer grenzend aan de keuken, ideaal voor familiediners.
  Badkamer met douche, wastafel en toilet.
  Extra kamer te gebruiken als slaapkamer of kantoor.
  Twee ruime slaapkamers met voldoende opbergruimte.
  Opbergruimte en technische ruimte met C.V.-ketel.

  De huurovereenkomst is aangegaan voor onbepaalde tijd.

  LIGGING
  Het object is gelegen aan Patersstraat 10 in Venray. Het pand is uitstekend bereikbaar vanaf de winkel-/wandelpromenade en gelegen nabij het bus knooppunt. De straat is bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Er zijn (betaalde) parkeerplaatsen in de straat. Vanuit de nabije omgeving van Patersstraat zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

  Begane grond:
  - Entree in voorgevel met gevelbreedte van ca. 10 meter. De pui in de voorgevel is in 2024 aangepast, het overstek is verwijderd terwijl een nieuwe kunststof pui is geplaatst voorzien van dubbele beglazing.
  - Multifunctionele winkelruimte (ca. 100 m2) voorzien van vloertapijt tegels en systeemplafonds.
  - Meterkast toegankelijk vanuit winkelruimte
  - Kantoorruimte
  - Opslagruimte
  - Bijkeuken met pantry met buitendeur naar vrije achterom
  - Sanitaire ruimten met apart heren- en damestoilet
  - Vaste trap naar verdieping vanuit opslagruimte
  - Vrije achterom met fietsenstalling aan achterzijde

  TECHNISCHE INSTALLATIES WINKELRUIMTE
  Beveiliging: alarminstallatie, vluchtdeur (achterzijde).
  Verwarming: C.V.-ketel (gesitueerd op de 2e verdieping).
  Water: C.V.-ketel
  Meterkast: elektra 18 groepen, 3 aardlekschakelaars, 3-fasenstroom (krachtstroom), tevens gas- en watermeter.
  Overig: passieve ventilatie (winkelruimte), Tl-armaturen, voldoende wandcontactdozen, radiatoren.

  METRAGE
  De winkelruimte inclusief magazijn en kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 214 m² inclusief opslagruimte op verdieping. De frontbreedte is ca. 10 meter.

  PARKEERPLAATSEN
  In de straat zijn er voldoende parkeerplaatsen (betaald). Ook bevinden zich op loopafstand ruim voldoende parkeerplaatsen op openbaar terrein (betaald parkeren) en tevens ondergrondse parkeergarages.

  BESTEMMINGSPLAN
  Gemengde doeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat de volgende doeleinden toe: ondergeschikte detailhandel, kantoren, zakelijke en overige dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en beroep aan huis.

  Voor dit gebied worden de volgende doelen nagestreefd.
  Het behouden en versterken van de karakteristiek van aanloopstraten als ondersteuning van het kernwinkelgebied, met een eigen kenmerkende sterke menging van functies.
  Het terugdringen en voorkomen van leegstand door een diversiteit aan functies toe te staan, met uitzondering van detailhandel.
  Het verminderen van het aantal bestaande winkels door verplaatsingen naar het kernwinkelgebied te stimuleren.
  Het bieden van een goed ondernemers-, woon- en leefklimaat en aantrekkelijk verblijfsklimaat.
  Het behouden van een rustig en in de beleving veilig woon- en leefklimaat in de Patersstraat. Voorkomen dient te worden dat functies die zich nu in de zogeheten "vergeten driehoek" bevinden, en die tot overlast leiden door de lange openingstijden of de verkeer aantrekkende werking, zich verplaatsen naar het gebied in en rond de Patersstraat. Ontwikkelingen dienen dan ook gericht te zijn op een toename van de woonfunctie en het bevorderen van een rustig en veilig woon- en leefklimaat.
  Historische en voor de aanloopstraten karakteristieke gebouwen en gebouwen met een hedendaagse architectuur zijn en blijven beeldbepalend voor een hoogwaardige uitstraling van aanloopstraten. De uitstraling van enkele panden kan in dat opzicht worden versterkt. De ruimtelijke kwaliteit wordt voorts bepaald door afwisselende bebouwing in omvang, uitstraling en korrelgrootte. De afwisseling komt in ieder geval tot uitdrukking in de diversiteit in architectuur, hoogtematen en de schaal- en maatverhouding van een gebouw ten opzichte van andere gebouwen in dezelfde straat.
  Het realiseren van een klimaatbestendige, duurzame, gezonde en veilige fysieke leefomgeving. En het realiseren van een bijdetijdse, verzorgde, aantrekkelijke, veilige en hoogwaardig inrichting van de openbare ruimte door materiaalgebruik, gebruiksgemak en onderhoud. Aanpassing hiervan is gericht op klimaatbestendigheid, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.
  Eenieder draagt bij de uitvoering van activiteiten als bedoeld in dit plan voldoende zorg voor de fysieke leefomgeving en het voorkomen van nadelige gevolgen voor de fysieke leefomgeving

  KOOPSOM
  € 395.000,- kosten koper, geen omzetbelasting van toepassing .

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 395.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1955
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Patersstraat 10
  Plaats Venray
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 214 m²
  Oppervlakte in units vanaf 214 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 130 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Redelijk
  Onderhoud buiten Redelijk

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Patersstraat 10, 5801 AV, Venray
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.