Sint Pieterskade 26 C 02 , 6212 AD, Maastricht

 • A
€ 125 p/m² p.j.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Algemeen Op een goed bereikbare locatie, in de nabijheid van het stadscentrum en de J.F. Kennedybrug, is dit kantoorgebouw gelegen. Verdeeld over 4 verdiepingen beschikt het gebouw over ruim 2.700 m² kantoorruimte. Het gebouw is voorzien van een instapklaar...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2700 m²

Downloads

Algemeen
Op een goed bereikbare locatie, in de nabijheid van het stadscentrum en de J.F. Kennedybrug, is dit kantoorgebouw gelegen. Verdeeld over 4 verdiepingen beschikt het gebouw over ruim 2.700 m² kantoorruimte.
Het gebouw is voorzien van een instapklaar afwerkingsniveau, waarbij iedere verdieping bereikbaar is middels 2 personenliften en voorzien is van dames- en herentoiletten. Rondom het gebouw zijn er een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.
In het gebouw zijn reeds gevestigd Paulussen Advocaten, Berlitz Language Center, Aerial Precision, Monumentenwacht Limburg en IRIS-Thermovision.

Voorzieningen

Thans zijn de volgende units op de 2de verdieping in het gebouw beschikbaar, units van 40 m², 120 m² en 375 m².

Huurprijs kantoorruimte
€ 125,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 750,00 per plaats per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Voorschotbedrag van € 35,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Datum van oplevering
In nader overleg te bepalen.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, of nadere afspraken en maatwerk in overleg mogelijk

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel

van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Indexering
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau door de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

Ligging
Het kantoorgebouw is gelegen aan de westelijke Maasoever in Maastricht, op loopafstand van het stadscentrum en de geliefde wijk Sint Pieter.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Middels de J.F. Kennedybrug is de aansluiting op de autosnelweg A2/E25 zeer nabij, alsmede de Maastrichtse ringwegen N278 en N501. Vliegveld MaastrichtAachen-Airport is tevens op circa 10 minuten rijafstand gelegen.

Bestemmingsplan
Het object kent de bestemming 'kantoor' binnen het vigerende bestemmingsplan Maastricht Zuidwest. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden op deze locatie, verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

Even voorstellen
Uw makelaar in Limburg
Met zes vestigingen in Limburg (Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray) en meer dan 40 jaar ervaring op de vastgoedmarkt bieden wij persoonlijke service en leveren optimale kwaliteit.

Full-service
De professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf, stuk voor stuk gecertificeerde specialisten. Wij zijn een full-service kantoor met woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, recreatiemakelaars, taxateurs en consultants. Onze gezamenlijke kennis, onze passie voor het vak en ons sterke netwerk maken ons een betrouwbare partner voor al uw vastgoed vraagstukken.

Partner in Dynamis
Dynamis is een samenwerkingsverband van 13 regionale makelaars met 40 vestigingen, verspreid door heel Nederland. De Dynamis partners zijn vooraanstaande makelaars en bieden full-service dienstverlening aan.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele ansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze
nformatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 125 p/m² p.j.
Servicekosten € 35 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Sint Pieterskade 26 C 02
Plaats Maastricht
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging

  Kantoor

  Oppervlakte 2700 m²
  Oppervlakte in units vanaf 40 m²

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel einddatum 2029-10-18

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Sint Pieterskade 26 C 02, 6212 AD, Maastricht
  Sint Pieterskade 26 C 02, 6212 AD, Maastricht

  Locatie

  Sint Pieterskade 26 C 02, 6212 AD, Maastricht

  Schaduwwijzer

  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.