Stationstraat 80 , 6191 BG, Beek

  € 2.395.000 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Omschrijving Algemeen Riante bouwkavel op het bedrijventerrein Beekerhoek te Beek. In de nabijheid van knooppunt Kerensheide, aan de snelweg A2 / E25 en in de nabijheid van Maastricht Aachen Airport. De Kavel Het perceel is groot 13.800 m² en het te bebouwen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Omschrijving

  Algemeen
  Riante bouwkavel op het bedrijventerrein Beekerhoek te Beek. In de nabijheid van knooppunt Kerensheide, aan de snelweg A2 / E25 en in de nabijheid van Maastricht Aachen Airport.

  De Kavel
  Het perceel is groot 13.800 m² en het te bebouwen oppervlakte bedraagt circa 5.300 m², waarbij de maximale bouwhoogte 10 meter is. Planologisch biedt deze kavel meerder mogelijkheden, zo mogen er bedrijfsactiviteiten plaatsvinden tot en met milieucategorie 3.2.

  Op dit moment is er een elektra aansluiting van 3 x 80 KW actief, dit is een kleinverbruik aansluiting. Er is een grote aansluiting op de middenspanning aanwezig met een maximale capaciteit van 1750 KW. Hierop zit een contractvermogen van 100 KW levering en 500 KW teruglevering. Een uitbreiding van de levercapaciteit naar 500 KW is aangevraagd.

  De eigenaar heeft reeds een ontwerp gemaakt voor het realiseren van een moderne bedrijfshal met loadingdocks, kantoorruimten en een ruim buitenterrein. Op aanvraag zijn deze plannen beschikbaar ter oriëntatie.

  Ligging
  Het perceel is gelegen aan de Stationstraat, de belangrijkste verbindingsweg tussen bedrijventerrein Business Park Stein en het centrum van Beek. De op- en afritten van zowel de A2 en de A76 bevinden zich op enkele minuten rij-afstand. dankzij de directe ligging langs de A2 heeft het perceel een hoge zichtbaarheid.

  Als ruimtelijk kader geldt het Omgevingsplan 'gemeente Meerssen' met specifiek voor dit object het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Gemeente Meerssen' Op basis van dit plan is het object bestemd als bedrijventerrein, de aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven voor categorie 2, 3.1, 3.2. U dient zelf bij de gemeente Meerssen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten binnen het vigerend bestemmingsplan vallen.

  Even voorstellen
  Uw makelaar in Limburg
  Met zes vestigingen in Limburg (Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray) en meer dan 40
  jaar ervaring op de vastgoedmarkt bieden wij persoonlijke service en leveren optimale kwaliteit.

  Full-service
  De professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf, stuk voor stuk gecertificeerde specialisten. Wij zijn een full-service kantoor met woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, recreatiemakelaars, taxateurs en consultants. Onze gezamenlijke kennis, onze passie voor het vak en ons sterke netwerk maken ons een betrouwbare partner voor al uw vastgoed vraagstukken.

  Partner in Dynamis
  Dynamis is een samenwerkingsverband van 13 regionale makelaars met 40 vestigingen, verspreid door heel Nederland. De Dynamis partners zijn vooraanstaande makelaars en bieden full-service dienstverlening aan.

  Disclaimer
  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 2.395.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Stationstraat 80
  Plaats Beek
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de bouwgrond

   Stationstraat 80, 6191 BG, Beek

   Locatie

   Stationstraat 80, 6191 BG, Beek

   Schaduwwijzer

   Nieuwsgierig naar dit object?
   Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.