Stationsweg kavel 20 ong , 5807 AC, Oostrum

  € 142 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Op het terrein gelegen aan de Stationsweg te Oostum-Venray, ontwikkelt businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark. Op het inmiddels opstallen vrij en opgeschoond terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Op het terrein gelegen aan de Stationsweg te Oostum-Venray, ontwikkelt businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark.

  Op het inmiddels opstallen vrij en opgeschoond terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

  Woon-/werkkavels aan de Stationsweg

  Het betreft de verkoop van een onbebouwde kavels waarop voor eigen rekening en risico kantoor/bedrijfsruimte en woonhuis kan worden opgericht door middel van een door koper aan te vragen bouwvergunning.

  Businesspark De Hulst is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein De Hulst 1 waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa.
  De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73 ( 1 km ) De haven van Wanssum is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorweg verbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt met een afstand van 900 meter. Het winkelcentrum van Venray ligt op een afstand van 2,5 km. Het vliegveld Düsseldorf- Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
  Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitgeroepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen. De crisis heeft daar nauwelijks vat op gehad. Het heeft er zelfs toe geleid dat er op dit moment nog maar weinig grond voor industriële doeleinden beschikbaar is in Venray.
  Met de nieuwe ontwikkeling van Businesspark De Hulst, met een oppervlakte van 41.000 m2 verdeeld over 19 uitgeefbare kavels is er weer enige ruimte ontstaan om aan de vraag te voldoen. Vijf kavels gelegen aan de doorgaande weg van Venray naar Oostrum zijn zogenaamde woon/werk kavels.

  Bestemmingsplan
  Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m en het bouwvolume van de kavel bevat 60%. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.

  Verkaveling

  Bedrijfskavels vanaf € 142,- per m² exclusief BTW. al naar gelang grootte en ligging.

  De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting.
  Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

  Voor gronden gelegen direct onder het hoogspanningstracé is een korting van toepassing. Hieronder valt de grond binnen een afstand van 20 meter aan weerszijde van de as van de hoogspanningsleiding. Het is volgens het vigerende bestemmingsplan verboden enig bouwwerk te bouwen binnen deze afstand, echter kan onder voorwaarden wel vrijstelling verleend worden door Burgemeester en Wethouders. Dit gedeelte van de kavel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeren en/of open opslag.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 142 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Stationsweg kavel 20 ong
  Plaats Oostrum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de bouwgrond

   Stationsweg kavel 20 ong, 5807 AC, Oostrum

   Locatie

   Stationsweg kavel 20 ong, 5807 AC, Oostrum

   Schaduwwijzer

   Nieuwsgierig naar dit object?
   Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

   Cookiebeleid

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie