Uw bedrijfsmakelaar
in Heerlen

De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex. Op dit moment telt Heerlen 86.826 inwoners en is hiermee de 4e grootste gemeente van Limburg.

Van de Schouwburg tot aan Hogeschool Zuyd en van het Pancratiusplein tot aan het Zuyderland Medisch Centrum, Didier kent elk stukje van Heerlen. Heeft u een vraagstuk over bedrijfsmatig vastgoed? Dan is Didier Boek uw bedrijfsmakelaar in Heerlen!

6098

Heerlen

Uw expert

Hij huurt, verhuurt, koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Heerlen.

Met een compleet pakket aan diensten is Didier uw partner op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Kortom, Didier Boek is uw bedrijfsmakelaar in Heerlen!

Maak ook kennis met Didier, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
6099

Urban Heerlen

TEKST INVOEREN.

Boek en Offermans Makelaars is uw bedrijfsmakelaar in Heerlen en omgeving. Wilt u weten wat Heerlen te bieden heeft voor uw onderneming?

Quote1
Quote2
Quote3
Quote4

Maak kennis met Didier Boek

Onze parate kennis, gedrevenheid en onze betrokkenheid bij uw belangen, stellen ons in staat om u op de juiste wijze van dienst te zijn.

We volgen de (lokale) markt op de voet. We kennen Heerlen en kunnen u zodoende optimaal adviseren over de mogelijkheden van uw vastgoed. Het kopen of huren van bedrijfsmatig vastgoed vraagt om specifieke kennis van veel aspecten. Wij inventariseren en analyseren alle factoren die voor u een rol spelen.

Ook voor de verhuur of verkoop van uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Als uw bedrijfsmakelaar in Heerlen helpen wij u graag.

Afspraak maken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.