Object
Verkocht

Aan de Fremme 5, Margraten 6269 BK Margraten

6269 BK Margraten

Omschrijving

Instapklare autowerkplaats / garagebedrijf

Bedrijfsruimte/werkplaats met een drietal overheadpoorten, heater en kantoorruimte op de begane grond. Op de 1ste verdieping bevindt zich een kantoorruimte en de opslagruimte.

Achter de bedrijfsruimte/werkplaats, bevindt zich een buitenterrein van ca. 1.250 m². Het terrein is via een mandelige weg toegankelijk via de Bellefleur. Het vigerende...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Instapklare autowerkplaats / garagebedrijf

Bedrijfsruimte/werkplaats met een drietal overheadpoorten, heater en kantoorruimte op de begane grond. Op de 1ste verdieping bevindt zich een kantoorruimte en de opslagruimte.

Achter de bedrijfsruimte/werkplaats, bevindt zich een buitenterrein van ca. 1.250 m². Het terrein is via een mandelige weg toegankelijk via de Bellefleur. Het vigerende bestemmingsplan biedt tevens bebouwingsmogelijkheden op dit terrein.

Bedrijfswoning met tuin bestaande uit:
- Begane grond:
Hal, met meterkast en toilet, woonkamer met open keuken en optimaal tuincontact.
- Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en moderne badkamer.
- Derde verdieping:
Overloop met toegang tot de berging en een vierde slaapkamer

LIGGING
Bedrijventerrein 'Aan de Fremme', gelegen in Margraten, is het enige bedrijventerrein in Eijsden-Margraten. De bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein hebben met name een lokale functie. Het bedrijventerrein ligt tegen de kern van Margraten aan en is bereikbaar via de rijksweg N278.

METRAGE
Werkplaats 266 m² VVO
Inpandig kantoor 26 m² VVO
Kantoor 1e verdieping 26 m² VVO
Magazijn 1e verdieping 40 m² VVO
Bedrijfswoning 143 m² GBO

PARKEREN
Openbaar parkeren en er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein,

BESTEMMING
Het object kent thans de bestemming “Bedrijventerrein” binnen het vigerende Bestemmingsplan Bedrijventerrein – aan de Fremme 2013. Hierbij zijn bedrijven tot milieu categorie 3.1 toegestaan.

VRAAGPRIJS
€ 525.000,- kosten koper

BIJZONDERHEDEN
In betreffende object is recent nog een garagebedrijf actief geweest. De bijhorende inventaris, zoals een APK-keuringstraat is eventueel mee over te nemen.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
Koopovereenkomst op basis van model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

VERKOOP EN LEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van opdrachtgever en/of diens bewindvoerder.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Aan de Fremme 5
Plaats Margraten
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 890 m²
Terrein
Oppervlakte 412 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 360 m²
Kantoor oppervlakte 52 m²
Terrein oppervlakte 412 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.