Object
Verkocht

Bart van Slobbestraat 6, Eygelshoven 6471 WV Eygelshoven

6471 WV Eygelshoven

Omschrijving

REPRESENTATIEF BEDRIJFSOBJECT| bedrijfs- + kantoorruimte

OBJECT
Representatief bedrijfsobject gelegen op industrieterrein ‘Julia’ te Eygelshoven. Het geheel omvat ruim 205 m² bedrijfsruimte bestaande uit werkplaats en magazijn en circa 165 m² kantoorruimte. Het object is gelegen op circa 2000 m² perceel. De kantoren zijn net en courant afgewerkt en beschikken daarnaast over een entree met...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

REPRESENTATIEF BEDRIJFSOBJECT| bedrijfs- + kantoorruimte

OBJECT
Representatief bedrijfsobject gelegen op industrieterrein ‘Julia’ te Eygelshoven. Het geheel omvat ruim 205 m² bedrijfsruimte bestaande uit werkplaats en magazijn en circa 165 m² kantoorruimte. Het object is gelegen op circa 2000 m² perceel. De kantoren zijn net en courant afgewerkt en beschikken daarnaast over een entree met receptie, drie kantoorruimtes en een kantine met volledige keuken inrichting. De bedrijfsruimte bestaat uit een loods (ca. 11.00 x 9.00 meter) met een goothoogte van circa 4 meter en een nok hoogte van circa 5,5 meter. Het perceel is volledig omheind, voorzien van een buitenopslag en beschikt over voldoende eigen parkeerfaciliteiten.

LIGGING
Het bedrijfsobject is gelegen op industrieterrein ‘Julia’ en biedt een goede ontsluiting op het plaatselijke wegennetwerk. Tevens is het industrieterrein per openbaar vervoer goed te bereiken. Dankzij de nieuwe ringweg is de ligging nog couranter door de aansluiting op de ringweg richting de rest van Parkstad en Duitsland.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Kantoorgedeelte Kantoren/ kantine circa 153 m²
Bedrijfsruimte Opslag circa 209 m²
Perceel Buitenruimte circa 2000 m²

PARKEREN
Het volledig omheinde perceel biedt voldoende parkeerfaciliteiten. Tevens behoort parkeren voor het object tot de mogelijkheid.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan 'Gebruiksvoorschriften Bestemmingsplan 5', vastgesteld op 14 juni 1972. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Industriële doeleinden' conform artikel 3.. U dient zelf bij de gemeente Eygelshoven te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2001
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Bart van Slobbestraat 6
Plaats Eygelshoven
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2000 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 362 m²
Kantoor oppervlakte 153 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.