Verkocht

Dautzenbergstraat 14, Heerlen 6411 LB Heerlen

6411 LB Heerlen

Omschrijving

In het centrum van Heerlen gelegen representatief woon/winkelobject (winkel op de begane grond met bovenwoning) met garage met plaats voor 2 auto`s. Kenmerkend voor de Dautzenbergstraat en Oranje Nassaustraat zijn een leuke variëteit aan speciaalzaken. Parallel aan beiden straten loopt de hoofdwinkelstraat Saroleastraat met directe toegang tot het Coriocenter en de Promenade. Ook ligt op...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

In het centrum van Heerlen gelegen representatief woon/winkelobject (winkel op de begane grond met bovenwoning) met garage met plaats voor 2 auto`s. Kenmerkend voor de Dautzenbergstraat en Oranje Nassaustraat zijn een leuke variëteit aan speciaalzaken. Parallel aan beiden straten loopt de hoofdwinkelstraat Saroleastraat met directe toegang tot het Coriocenter en de Promenade. Ook ligt op slechts steenworp afstand het Pancratiusplein met gezellige horeca.

De winkelruimte (ruim 93 m²) heeft een frontbreedte van ruim 8 meter, beschikt over een compleet opleveringsniveau en is direct te betrekken. Zo zijn vloeren, wanden en plafond netjes afgewerkt. Voorts beschikking over een toilet en pantry.

De bovenwoning (ruim 97 m²) met eigen toegangsdeur is traditioneel ingedeeld en eenvoudig doch keurig van opzet. Zo is er beschikking over een keuken met apparatuur, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, dakterras en woonkamer. Het geheel wordt verwarmd met een eigen CV ketel. Wanden en muren zijn gangbaar afgewerkt.

De garages bied plaats aan twee auto`s. Voorts is er deels beschikking over dubbel glas en rolluiken.

het geheel betreft een ideaal object voor een belegger en/of gebruiker.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1973
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dautzenbergstraat 14
Plaats Heerlen
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 175 m²
Oppervlakte in units vanaf 175 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.