Object
Verkocht

Eindhovenseweg 7, Venlo 5912 AB Venlo

5912 AB Venlo

Omschrijving

Beleggingspropositie in volledig verhuurde staat.

Het betreft een propositie bestaande uit een drietal appartementsrechten thans verhuurd als hotel en café.

De beleggingspropositie is gelegen aan een van de drukste verkeerspleinen van Venlo. In de nabijheid van het nieuwe stadskantoor van Venlo, de Maas en op loopafstand van het centrum van Venlo en station Venlo. Op korte afstand liggen de...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Beleggingspropositie in volledig verhuurde staat.

Het betreft een propositie bestaande uit een drietal appartementsrechten thans verhuurd als hotel en café.

De beleggingspropositie is gelegen aan een van de drukste verkeerspleinen van Venlo. In de nabijheid van het nieuwe stadskantoor van Venlo, de Maas en op loopafstand van het centrum van Venlo en station Venlo. Op korte afstand liggen de toe- en afritten naar de A67 en A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en het Duitse achterland. Binnen 60 autominuten bevinden zich tevens een drietal vliegvelden.

BEZICHTIGING
Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar(s). Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.

VRAAGPRIJS
De koopprijs bedraagt € 319.000,- k.k.

OPLEVERING
De propositie zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

HUUROVEREENKOMST
De propositie wordt aangeboden onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is te allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van eigenaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1958
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Eindhovenseweg 7
Plaats Venlo
Land NL
Ligging overig
Belegging
Soort belegging horeca
Aantal huurders 1
Onderhoud
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten matig tot redelijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.