Object
Verhuurd

Helstraat 53, Sittard 6131 CZ Sittard

6131 CZ Sittard

Omschrijving

Nette winkelunit in centrum van Sittard

OBJECT
In het centrum van Sittard in de nabijheid van het ABC-complex ligt deze nette winkelruimte van circa 70m². Het geheel kent een hoog afwerkingsniveau en is voorzien van onder andere een pantry en sanitaire voorzieningen. Diverse zaken zoals laminaatvloer, luchtgordijn en verlichting zijn ter overname. De frontbreedte is goed te noemen waardoor uw...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Nette winkelunit in centrum van Sittard

OBJECT
In het centrum van Sittard in de nabijheid van het ABC-complex ligt deze nette winkelruimte van circa 70m². Het geheel kent een hoog afwerkingsniveau en is voorzien van onder andere een pantry en sanitaire voorzieningen. Diverse zaken zoals laminaatvloer, luchtgordijn en verlichting zijn ter overname. De frontbreedte is goed te noemen waardoor uw nieuwe winkelruim een ideale exposure krijgt.

LIGGING
De winkelruimte is gelegen nabij landelijk opererende ketens zoals C&A en Esprit. Daarnaast is er ook een keur aan gerenommeerde lokale middenstand gesitueerd. Het geheel ligt in de passantenstroom van het Tempelplein richting de Brandstraat en ligt daardoor centraal in het centrum van Sittard. Kenmerkend is de voornoemde mix van landelijk opperende ketens en lokale middenstand in combinatie met gezellige horeca en kunst en cultuur.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimt circa 70 m²

PARKEREN
In het aan de overzijde gelegen ‘ABC Complex’ is een ruime overdekte parkeergarage te vinden. Ook liggen op loopafstand de parkeerplaats aan het Tempelplein en de Wieër.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 jui 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum’ met dubbelbestemming ‘Waarde- archeologie 1’ en ‘Waarde- Cultuurhistorie’. U dient zelf bij de gemeente Sittard- Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
EUR. 24.150,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1984
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Helstraat 53
Plaats Sittard
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 137 m²
Oppervlakte in units vanaf 70 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.