Object
Verkocht

Hoenderstraat 4 A, Venray 5801 CK Venray

5801 CK Venray

Omschrijving

Woon/-werk object gelegen in het centrum van Venray, ideaal als woon-/werk combinatie maar ook vanwege de zelfstandig toegankelijke bovenwoning prima verhuurbaar.

LIGGING
Gelegen in het centrum van Venray, direct grenzend aan een openbare parkeerplaats. De straat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer en is een van aanloopstraten naar het centrum voor het winkelend publiek. Vanuit de...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Woon/-werk object gelegen in het centrum van Venray, ideaal als woon-/werk combinatie maar ook vanwege de zelfstandig toegankelijke bovenwoning prima verhuurbaar.

LIGGING
Gelegen in het centrum van Venray, direct grenzend aan een openbare parkeerplaats. De straat is toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer en is een van aanloopstraten naar het centrum voor het winkelend publiek. Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

INDELING
Begane grond
Op de benedenverdieping is er een grote open casco ruimte waar een winkel of kantoor gerealiseerd kan worden.

BOVENWONING
De keurig afgewerkte bovenwoning is zelfstandig toegankelijk via de hoofdentree aan de Bontekoestraat. Via het royale dakterras aan de achterzijde komt u bij de voordeur. De hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet en trap naar boven. De lichte woonkamer is voorzien van neutrale vloerbedekking. Er is een gesloten keuken waar voldoende ruimte is voor een compacte eettafel met stoelen. Op de vloer ligt vinyl en het keukenblok heeft een magnetron en inbouwkoelkast.

Via een vaste trap zijn de twee slaapkamers bereikbaar. Het portaal en de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer is eenvoudig maar neutraal afgewerkt en heeft een douche en toilet. Voorts is er een stook ruimte waar de CV ketel zich bevindt, tevens is hier voldoende opbergruimte.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan laat Gemengde Doeleinden II toe. Horeca in categorie I toegestaan (o.a. restaurant, lunchroom, pizzeria, snackbar of cafetaria).

PARKEREN
Sommige parkeerplaatsen in Venray zijn gratis, sommige niet. Voor openbare parkeerplaatsen is er een blauwe parkeerschijf of een betaald parkeerkaartje nodig. Het object grenst direct aan een openbare parkeerplaats ‘Blekersveld’. U betaalt hier € 1 per uur, maximaal € 3 per dag. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

METRAGE
De begane grond heeft een bruto oppervlakte van 95 m². De bovenwoning is circa bruto woonoppervlak 90 m², netto oppervlak 51 m² groot.

OPLEVERING
De oplevering zal geschieden in huidige staat. De bovenwoning is onlangs nog gerenoveerd.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hoenderstraat 4 A
Plaats Venray
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 108 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 84 m²
Oppervlakte in units vanaf 84 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.