Object
Verhuurd

Hogeweg 99, Venlo 5914 BC Venlo

5914 BC Venlo

Omschrijving

Op een zeer gunstige locatie tussen de binnenstad en de autosnelwegen gelegen, goed bereikbaar kantoor-/praktijkgebouw bestaande uit 4 bouwlagen. De kelder en begane grond worden verhuurd aan huisartsen en apotheker, de 1ste en 2de verdieping zijn beschikbaar voor verhuur. Het gebouw is uitgerust met een liftinstallatie en beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen op het bijbehorende...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Op een zeer gunstige locatie tussen de binnenstad en de autosnelwegen gelegen, goed bereikbaar kantoor-/praktijkgebouw bestaande uit 4 bouwlagen. De kelder en begane grond worden verhuurd aan huisartsen en apotheker, de 1ste en 2de verdieping zijn beschikbaar voor verhuur. Het gebouw is uitgerust met een liftinstallatie en beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen op het bijbehorende achterterrein. Zowel per auto en fiets alsook met het openbaar vervoer kent het gebouw een uitstekende bereikbaarheid. Deelverhuur bespreekbaar per hele of halve verdieping.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Aantrekkelijke en goed bereikbare locatie nabij binnenstad en uitvalswegen. Op korte afstand liggen de toe- en afritten naar de A67 met aansluiting op de A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en het Duitse achterland. Binnen 60 autominuten bevinden zich tevens een drietal vliegvelden.

OBJECT
Dit kantoor-/praktijkgebouw is in 1955 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen. kelder, begane grond, 1ste en 2de verdieping. De aangeboden kantoorruimte bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping en is middels een lift bereikbaar. Het kantoorgebouw beschikt over ruim voldoende eigen parkeerplaatsen gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Vrij parkeren op het achterterrein is bij de huurprijs inbegrepen. De hoofdingang bevindt zich aan de straatzijde, hier bevindt zich ook een fietsenstalling. Via een tochtsluis verkrijgt men toegang tot de algemene hal met lift. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een afsluitbare fietsenberging.
U kunt uw bedrijf onder de aandacht brengen van voorbijgangers dankzij een reclamezuil (verlicht) welke aan de weg gesitueerd is.

De kantoor-/praktijkruimte is thans afgewerkt met linoleum/vloerbedekking en een systeemplafond voorzien van lichtarmaturen en inblaas- en afzuigventielen. Rondom zijn de kantoor-/praktijkruimten voorzien van kabelgoten met databekabeling.

AFWERKINGSNIVEAU
De aangeboden kantoor-/praktijkruimte is langere tijd in gebruik geweest bij huidig huurder. Verhuurder is derhalve bereid om te investeren in het afwerkingsniveau wanneer er een geschikte huurder gevonden wordt.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemming: maatschappelijk.
- het uitoefenen van activiteiten gericht op de (medisch-)sociale, maatschappelijk, educatieve en openbare dienstverlening, culturele functies en sportvoorzieningen.

BOUWAARD & CONSTRUCTIE
De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met spouw terwijl de gevelopeningen zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De ramen kunnen geopend worden en tussen het tweelaags glas zijn luxaflex waarmee de daglichttoetreding gereguleerd kan worden. Het kantoorgebouw is voorzien van een geïsoleerd plat dak en betonvloeren. Verwarming vindt plaats door middel van climarad waardoor het klimaat in iedere ruimte apart geregeld kan worden. Daarnaast is het gebouw voorzien van luchtbehandeling met topkoeling. Beide verdiepingen zijn thans ingericht met diverse afzonderlijke kamers/ruimtes, dankzij de constructie is het echter ook mogelijk om alle aanwezige wanden te verwijderen en zodoende een grote open kantoor-/praktijkruimte te realiseren.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot op de servicekosten bedraagt per verdieping € 22,50 per m2 incl. BTW. Bij deze servicekosten zijn de volgende voorzieningen inbegrepen:
- Onderhoud airco
- Onderhoud CV
- Onderhoud liftinstallatie
- Vervangen lampen algemene ruimten
- Onderhoud buitenterrein
- Gebruik parkeerplaatsen
- Onderhoud zonwering
- Ramen wassen buitenzijde 4x per jaar
- Ramen wassen binnenzijde 4x per jaar
- Onderhoud brandblussers
- Legionella controle
- Energieverbruik algemene ruimten
- Toevoer- en afvoerfilters climarad-radiatoren vervangen.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hogeweg 99
Plaats Venlo
Land NL
Ligging overig
Kantoor
Oppervlakte 463 m²
Oppervlakte in units vanaf 463 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.