Object
Verkocht

Honigmannstraat 37 b, Heerlen 6411 LJ Heerlen

6411 LJ Heerlen

Omschrijving

OBJECT
Op steenworp afstand van het Corio Center in het centrum van ligt dit kantoorobject van circa 565m². Het object bestaat uit circa 295m² op de begane grond en circa 270m² op de eerste verdieping. De begane grond is voorzien van een spreekkamer en biedt de mogelijkheid meerdere spreekkamers te realiseren. Middels op trap bereikt men de eerste verdieping welke voorzien is van een nette...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Op steenworp afstand van het Corio Center in het centrum van ligt dit kantoorobject van circa 565m². Het object bestaat uit circa 295m² op de begane grond en circa 270m² op de eerste verdieping. De begane grond is voorzien van een spreekkamer en biedt de mogelijkheid meerdere spreekkamers te realiseren. Middels op trap bereikt men de eerste verdieping welke voorzien is van een nette pantry. Het geheel is uitgerust met uitstekende IT- infrastructuur en voorzien van diverse kabelgroten met dataverbindingen. Daar de totale onderhoudsstaat van het object matig is dient rekening te worden gehouden met onderhouds- en verbouwingskosten in de komende jaren.

LIGGING
Het object is gelegen tussen diverse winkels en horecagelegenheden in het centrum van Heerlen. Doordat het pand enigszins terug ligt ten opzichte van de winkels heeft men geen last van de drukte van de stad. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is goed te noemen. Drukke winkelstraten zoals de Saroleastraat en de Promenade liggen in de directe verbinding. Tevens is via het Corio Center het Maankwartier binnen korte tijd te bereiken.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte ca. 295 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte ca. 270 m²
Totaal ca. 565 m²

PARKEREN
In de nabijheid zijn diverse (betaalde-) parkeermogelijkheden zoals de parkeergarage van het Corio Center of de parkeerhavens in de aangrenzende straten. Het object heeft geen beschikking over eigen parkeermogelijkheden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Schinkelkwadrant-Zuid', vastgesteld op 20 september 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-2’ waarbinnen wonen uitgesloten is. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGRIJS
EUR. 239.00,- kosten koper

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1934
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Honigmannstraat 37 b
Plaats Heerlen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 385 m²
Kantoor
Oppervlakte 565 m²
Verdiepingen 5
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.