Object
Verhuurd

Keizer Karelplein 8 C, Maastricht 6211 TC Maastricht

6211 TC Maastricht

Omschrijving

Kantoorruimte in historisch stadscentrum

Op een unieke locatie in het hart van het historische stadscentrum, direct achter de Sint Servaasbasiliek en om de hoek van het Vrijthof, is dit fraaie kantoorobject gelegen. Het pand beschikt over een grote open en lichte ruimte welke zeer geschikt is om ingericht te worden als kantoortuin. Verder is er een separate vergaderruimte met plaats voor ca....

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Kantoorruimte in historisch stadscentrum

Op een unieke locatie in het hart van het historische stadscentrum, direct achter de Sint Servaasbasiliek en om de hoek van het Vrijthof, is dit fraaie kantoorobject gelegen. Het pand beschikt over een grote open en lichte ruimte welke zeer geschikt is om ingericht te worden als kantoortuin. Verder is er een separate vergaderruimte met plaats voor ca. 12 personen, een spreekkamer, archiefruimte, toilet en pantry.
Het pand betreft een voormalig bankkantoor en heeft daardoor in het souterrain de beschikking over een grote kluisruimte, welke als additionele opslag-/archiefruimte in gebruik kan worden genomen.

LIGGING
Het pand is gelegen in het hart van het stadscentrum van Maastricht in de directe nabijheid van het kernwinkelgebied en bekende pleinen zoals het Vrijthof. Het Vrijthof is het bruisende hart van Maastricht waar om heen het gehele stadscentrum is opgebouwd en is veelvuldig het toneel van diverse grote evenementen zoals de concerten van Andre Rieu in zijn thuisstad.

METRAGE
Circa 210 m² BVO kantoorruimte gelegen op de begane grond.
Additionele opslag-/archiefruimte is beschikbaar in het souterrain.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand zijn enkele parkeerplaatsen gelegen voor vergunninghouders, alhier gevestigde bedrijven kunnen één parkeervergunning aanvragen via de gemeente Maastricht. Op loopafstand zijn diverse parkeergarages gelegen waaronder Q-Park Vrijthof, Mosae Forum en het Sphinx-terrein.

BETSTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Centrum (art. 4)’ binnen het vigerende bestemmingsplan Centrum Maastricht. Vestiging van o.a. (publieksaantrekkende) dienstverlening, kantoren met baliefunctie, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorzieningen en galeries en ateliers zijn binnen dit bestemmingsplan op deze locatie toegestaan.
Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

HUURPRIJS
€ 2.300,- per maand exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
Per direct.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Keizer Karelplein 8 C
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 210 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.