Object
Verhuurd

Limmelderweg 4, Maastricht 6222 PB Maastricht

6222 PB Maastricht

Omschrijving

Het betreft een modern uitgerust bedrijfspand bestaande uit een loods en aangrenzende kantoorruimte. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van 2 overheadpoorten met loopdeuren, lichtstraat, heaters en krachtstroom.
De kantoorruimte is onder andere voorzien van een turnkey afwerkingsniveau, 2 ruime kantoren/vergaderruimten, multifunctionele ontvangsthal, gescheiden toiletgroepen, garderobe...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Het betreft een modern uitgerust bedrijfspand bestaande uit een loods en aangrenzende kantoorruimte. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van 2 overheadpoorten met loopdeuren, lichtstraat, heaters en krachtstroom.
De kantoorruimte is onder andere voorzien van een turnkey afwerkingsniveau, 2 ruime kantoren/vergaderruimten, multifunctionele ontvangsthal, gescheiden toiletgroepen, garderobe met moderne keukenopstelling en techniek/opslagruimte.

LIGGING
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Beatrixhaven, met ca. 200 hectare verreweg het grootste bedrijventerrein van Maastricht. De meeste bedrijven bevinden zich in de nabijheid van de binnenhaven, die in verbinding staat met het Julianakanaal. Recent is er een nieuwe verbindingsweg gerealiseerd, in het kader van de A2-ondertunneling, die de Beatrixhaven een directe verbinding geeft tot de A2/E25.
Op bedrijventerrein Beatrixhaven zijn onder andere reeds gevestigd Facade Beton, Mora Snacks, Tata Steel en Boels Verhuur.

METRAGE
Bedrijfsruimte: ca. 450 m², waarvan ca. 55 m² voorzien is van een entresol
Kantoorruimte: ca. 275 m²
Perceeloppervlakte: ca. 2.510 m²

PARKEREN
Op het ruime buitenterrein bevinden zich ca. 10 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming “Bedrijventerrein – 1” binnen het bestemmingsplan Bedrijventerrein Beatrixhaven. Voor meer informatie de bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar www.planviewer.nl of de gemeente Maastricht.

HUURPRIJS
€ 3.350,- per jaar exclusief BTW.

VRAAGPRIJS
€ 459.000,- kosten koper

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KOOPAKTE
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

ZEKERHEIDSSTELLING
BIJ VERKOOP
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.
BIJ VERHUUR
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Limmelderweg 4
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2510 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 450 m²
Kantoor oppervlakte 275 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.