Object
Verkocht

Nieuwstadterweg 6, Sittard 6136 KN Sittard

6136 KN Sittard

Omschrijving

RUIME VRIJSTAANDE WONING MET BEDRIJFSHAL

- Geografisch uitstekend gelegen
- Aanvaarding in overleg
- Courante afmetingen

OBJECT
Aan de Nieuwstadterweg in Sittard mogen wij u dit bedrijfsobject met bedrijfswoning te koop aanbieden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 185 m², de bedrijfsruimte meet circa 286 m² in totaal en het geheel is gerealiseerd in 1989.

De woning is goed...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

RUIME VRIJSTAANDE WONING MET BEDRIJFSHAL

- Geografisch uitstekend gelegen
- Aanvaarding in overleg
- Courante afmetingen

OBJECT
Aan de Nieuwstadterweg in Sittard mogen wij u dit bedrijfsobject met bedrijfswoning te koop aanbieden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 185 m², de bedrijfsruimte meet circa 286 m² in totaal en het geheel is gerealiseerd in 1989.

De woning is goed onderhouden en verkeerd in een keurige staat. Op de begane grond bevinden zich het gastentoilet, de ruime woonkamer (10,17 m x 4,52 m), kantoorruimte (3,75 m x 3,00 m) en een gedateerde doch nette keuken (4,08 m x 3,40 m). Woonkamer en keuken zijn onder andere voorzien van een natuurstenen vloer met gedeeltelijk vloerverwarming.
De eerste etage herbergt de badkamer, voorzien van natuurstenen vloer, zwevend toilet, dubbele wastafel, douche en whirlpool. Verder zijn op deze etage drie slaapkamers gesitueerd, respectievelijk 5,03 m x 3,00 m | 5,03 m x 4,52 m | 5,03 m x 4,52 m. Middels een vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

De bedrijfshal meet in totaal circa 275 m² en is volledig betegeld en bestaat uit een werkruimtemet sectionaalpoort, een kleedruimte inclusief sanitaire voorzieningen, technische ruimte en een kantine (voorzien van keuken/pantry). Aanluitend aan de woning en bedrijfsruimte bevindt zich een garage.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Sittard-Noord’, op steenworp afstand van de Duitse grens. Op dit bedrijventerrein zijn meerdere grote en bekende ondernemingen gevestigd zoals Boels, DIS, Collé Rental, Bouwmaat, Rousseau Chocolade, Faurecia, Sligro, Heuts, Gamma, De Rooy Logistics, Vixia, Arriva en nog vele anderen.

De ligging van de Nieuwstadterweg is erg gunstig te noemen. Het object is rustig gelegen, zeker buiten de regulieren werktijden, maar toch op steenworp afstand van de Duitse grens en de N297/56N welke de A2 (Aken – Eindhoven – Amsterdam) verbindt met Düsseldorf en Köln.

De gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners de op twee na grootste stad van Limburg. Sittard-Geleen huisvest enkele grote bedrijven waarvan VDL Nedcar en de bedrijven op Chemelot de grootste werkgevers in de regio zijn.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Woonruimte circa 185 m²
Begane grond Bedrijfsruimte circa 286 m²
TOTAAL circa 460 m²

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein / oprit. Verder zijn er langs de weg parkeerplaatsen gesitueerd.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan Industrieterrein Noord, Sittard', vastgesteld op 13 september 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf’ en functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 279.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nieuwstadterweg 6
Plaats Sittard
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1000 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 460 m²
Oppervlakte in units vanaf 460 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.