Object
Verkocht

Orionpoort 3, Grubbenvorst 5971 LZ Grubbenvorst

5971 LZ Grubbenvorst

Omschrijving

Representatief en functioneel bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein 't Hagelkruis te Grubbenvorst.

LIGGING
De op- en afritten van de A73 (Echt- Nijmegen en met aansluiting op de Duitse Bundesbahn BAB61) en de A67 (Venlo- Eindhoven) zijn op ca. 5 kilometer afstand gesitueerd evenals Venlo Fresh Park en Trade Port Venlo. Op korte afstand bevindt zich eveneens Traffic Port Venlo. De...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Representatief en functioneel bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein 't Hagelkruis te Grubbenvorst.

LIGGING
De op- en afritten van de A73 (Echt- Nijmegen en met aansluiting op de Duitse Bundesbahn BAB61) en de A67 (Venlo- Eindhoven) zijn op ca. 5 kilometer afstand gesitueerd evenals Venlo Fresh Park en Trade Port Venlo. Op korte afstand bevindt zich eveneens Traffic Port Venlo. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (een bushalte is op loopafstand aanwezig) en per fiets is prima, het gebouw beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

INDELING
Bedrijfshal (ca. 780 m2) voorzien van diverse raampartijen en met gecoate monolitische betonvloer (vloeistofdicht), elektrisch bedienbare overheaddeur (4 mtr hoog) en toegang tot een kantine, toiletgroepen en het entresol (ca. 108 m2);
Het kantoorgedeelte (ca. 325 m2) is voorzien van een tochtportaal, ontvangstruimte met centrale hal en balie functie, vier kantoorruimten, directiekantoor/spreekkamer, kantine met keuken (voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast), poetskast, 2 toiletgroepen, archief, kopieerruimte en serverruimte.

INSTALLATIES
Het volledige gebouw wordt verwarmd middels een gasgestookte c.v.- installatie i.c.m. een luchtbehandelingsinstallatie. Het kantoor is daarnaast voorzien van topkoeling en zonnescreens. Voorts is de hal voorzien van een luchtbevochtigingsinstallatie. En het gebouw is voorzien van een alarminstallatie.

BESTEMMINGSPLANINFORMATIE
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Werkgelegenheidsgebieden I en heeft de enkelbestemming Bedrijventerrein.
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 3.2, die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten. (Zie bestemmingsplankaart in de brochure.)

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Orionpoort 3
Plaats Grubbenvorst
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2951 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 780 m²
Oppervlakte in units vanaf 780 m²
Kantoor oppervlakte 325 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.