Object
Verhuurd

Passage 4, Venray 5801 BR Venray

5801 BR Venray

Omschrijving

WINKELRUIMTE GELEGEN OP EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN VENRAY

INDELING
U komt binnen via de overdekte entree in voorgevel. Er is een etalageruimte voorzien van een stalen pui voorzien van gelaagd glas. De rechte winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 7.50 m¹. Rechts achterin de winkel bevindt zich een portaal voorzien van een pantry met close-in boiler. Voorts treft u de...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

WINKELRUIMTE GELEGEN OP EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN VENRAY

INDELING
U komt binnen via de overdekte entree in voorgevel. Er is een etalageruimte voorzien van een stalen pui voorzien van gelaagd glas. De rechte winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 7.50 m¹. Rechts achterin de winkel bevindt zich een portaal voorzien van een pantry met close-in boiler. Voorts treft u de separate toiletruimte. In dit portaal treft u tevens de C.V. ketel. De ruimte wordt verwarmd door middel van radiatoren. Let op; de winkel is nog in gebruik waardoor het interieur afwijkt van de foto's.

LIGGING
Gelegen in het kernwinkelgebied van Venray: in 2011 uitgeroepen tot de beste winkelkern van Nederland! Het centrum kenmerkt zich door een prima mix van warenhuis, landelijke ketens en eenmanszaken.

Deze winkelunit ligt aan de Passage een verbinding tussen twee druk bezochte winkelstraten, nabij een openbaar parkeerterrein en het Schouwburgplein waar 's maandags de weekmarkt plaatsvindt.

Vanuit de nabije omgeving van de Passage zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

PARKEREN
Er zijn ruim voldoende openbare parkeergelegenheden in het centrum van Venray. De gemeente Venray heeft de aanpassing van het parkeerbeleid doorgevoerd. Een en ander houdt in dat rondom het kernwinkelgebied een blauwe zone wordt ingesteld met een parkeerduur van 2 uur en dat op de parkeerterreinen welke voorzien zijn van een slagboom en in de parkeergarage een maximaal dagtarief geldt van € 3,00.

BESTEMMING
Centrumrandgebied. Het vigerende bestemmingsplan winkel-/ kantoorruimte toe. Tevens toegestaan zijn horeca en bijzondere doeleinden.

HUURPRIJS
Huurprijs € 1.650,00 per maand excl. BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

SERVICEKOSTEN
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

HUURTERMIJN
5 jaar met 5 optie jaren daarna telkens verlengd met 5 jaar. Opzegtermijn 12 maanden.

BETALINGEN
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per drie maanden te worden voldaan.

ZEKERHEIDSSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1977
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Passage 4
Plaats Venray
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 324 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 105 m²
Oppervlakte in units vanaf 105 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.