Object
Verhuurd

Pater Beatusstraat 1, Heerlen 6411 TR Heerlen

6411 TR Heerlen

Omschrijving

KANTOORRUIMTE + PARKEERPLAATSEN / CENTRUM

Pater Beatusstraat 1 | Heerlen Huurprijs: EUR 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het betreft een sfeervol karakteristiek kantoorobject gelegen aan de rand van het centrum. In totaal is er ruim 822 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast is er beschikking over een kelder, royale zolder...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

KANTOORRUIMTE + PARKEERPLAATSEN / CENTRUM

Pater Beatusstraat 1 | Heerlen Huurprijs: EUR 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het betreft een sfeervol karakteristiek kantoorobject gelegen aan de rand van het centrum. In totaal is er ruim 822 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast is er beschikking over een kelder, royale zolder en parkeerplaatsen op eigen terrein. De begane grond beslaat een achttal ruimten met een totale oppervlakte van circa 508 m². De eerste verdieping omvat circa 314 m² en beslaat een vijftal ruimten. Verder zijn er meerdere toiletgroepen, pantry en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen aanwezig. Karakteristieke elementen zoals tegelwerk, trappenhuis en hoge plafonds zijn bewaard gebleven.

LIGGING
Het object is strategisch gezien uitstekend gelegen aan de rand van het centrum. Zo is er een goede ontsluiting met de N281 richting Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Het NS-station, centraal busstation en het centrum zijn op loopafstand gelegen. De situering ten opzichte van openbaar vervoer modaliteiten is perfect te noemen. De stadssnelweg N281 alsook de A76 richting Duitsland-Aken zijn op steenworp afstand gesitueerd. Maastricht Airport is op 15 minuten gelegen alsmede de aansluiting op de A2 Eindhoven-Maastricht.

PARKSTAD
Heerlen vormt de centrumgemeente van stadsregio ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV, diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 508 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte circa 314 m²
TOTAAL circa 822 m²

PARKEREN
Het object heeft beschikking over eigen parkeerplaatsen. Verder zijn in de directe omgeving parkeergarages en parkeerplaatsen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Antwerpen en Eikenderveld', vastgesteld op 2 juni 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Maatschappelijke voorzieningen'. Gemeente heeft aan verhuurder vergunning verleend voor het wijzigen van gebruik naar kantoor/centrumdoeleinden. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs kantoorruimten € 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Huurprijs per parkeerplaats € 800,- per jaar te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1953
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Pater Beatusstraat 1
Plaats Heerlen
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 822 m²
Oppervlakte in units vanaf 314 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen te openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk tot goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.