Object
Verhuurd

Roermondsestraat 2, Venlo 5912 AK Venlo

5912 AK Venlo

Omschrijving

110 m2 kant en klare kantoorruimte in een kenmerkend gebouw aan een van de drukste verkeerspleinen van Venlo; de Roermondsepoort. Gelegen op de begane grond en op loopafstand van het centrum van Venlo.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Zeer gunstig gelegen in het zicht van een drukke verkeersader richting het centrum van Venlo. Voldoende presentatiemogelijkheden. In de nabijheid van het nieuwe...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

110 m2 kant en klare kantoorruimte in een kenmerkend gebouw aan een van de drukste verkeerspleinen van Venlo; de Roermondsepoort. Gelegen op de begane grond en op loopafstand van het centrum van Venlo.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Zeer gunstig gelegen in het zicht van een drukke verkeersader richting het centrum van Venlo. Voldoende presentatiemogelijkheden. In de nabijheid van het nieuwe stadskantoor van Venlo, de Maas en op loopafstand van het centrum van Venlo en station Venlo. Op korte afstand liggen de toe- en afritten naar de A67 en A73, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Nijmegen, Eindhoven, Maastricht en het Duitse achterland. Binnen 60 autominuten bevinden zich tevens een drietal vliegvelden.

OBJECT
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een groter geheel. Op de verdiepingen worden kamers verhuurd en op het dak bestaat de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren. De kantoorruimte beschikt tevens over een eigen kelderberging (ca. 30 m2) voor opslag/archief. Hoewel het officiële adres Roermondsestraat 2 betreft bevindt de ingang zich aan de Eindhovenseweg. De mogelijkheid bestaat om een (tweede) gedeelde entree te hebben aan de Roermondsestraat. Via een tochtportaal is er toegang tot de kantoorruimte. Het kantoor is ingericht als een grote open ruimte met een verdekt opgestelde pantry (voorzien van koelkast en vaatwasser), een spreekkamer en een toiletruimte.

De kantoorruimte is thans afgewerkt/ingericht met tapijt, een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, radiatoren, airco, alarminstallatie en een patchkast. Het schilderwerk aan de buitenzijde zal worden uitgevoerd zodra er een huurder gevonden is.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemming: dienstverlening en kantoren.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 225,- per maand excl. BTW. Bij deze servicekosten zijn de volgende voorzieningen inbegrepen:
- voorschot gas-, water- en elektraverbruik;

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1955
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Roermondsestraat 2
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 110 m²
Oppervlakte in units vanaf 110 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen systeemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.