Object
Verhuurd

Roermondsestraat 80, Venlo 5912 AL Venlo

5912 AL Venlo

Omschrijving

Gebruiksklare, industrieel afgewerkte commerciële ruimte (geschikt voor detailhandel of kantoorfunctie) met recent gemoderniseerde pui. De winkelruimte is ca. 233 m2 groot, beschikt over een front van bijna 6 mtr. en beschikt daarnaast over een opslagruimte van ca. 112 m2. De ruimte is gelegen in Venlo Centrum Zuid op een steenworp afstand van het nieuwe Stadskantoor. Venlo Centrum Zuid heeft...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Gebruiksklare, industrieel afgewerkte commerciële ruimte (geschikt voor detailhandel of kantoorfunctie) met recent gemoderniseerde pui. De winkelruimte is ca. 233 m2 groot, beschikt over een front van bijna 6 mtr. en beschikt daarnaast over een opslagruimte van ca. 112 m2. De ruimte is gelegen in Venlo Centrum Zuid op een steenworp afstand van het nieuwe Stadskantoor. Venlo Centrum Zuid heeft afgelopen jaren een fikse renovatie ondergaan. Er zijn een groot aantal wooneenheden toegevoegd en de openbare ruimte is ingrijpend gewijzigd. Hierdoor is de Roermondsestraat een gezellige en sfeervolle (woon)straat geworden aan de rand van het centrum van Venlo. Op een steenworp afstand van de aangeboden commerciële ruimte bevindt zich de nieuwbouw van Crescendo en Nedinsco en er zijn plannen voor de bouw van nog meer woningen. Het centrum van Venlo bevindt zich op ca. 5 minuten loopafstand.

De afgelopen jaren is de ruimte in gebruik geweest bij een biologische supermarkt waarvoor de nodige aanpassingen zijn gedaan. Zo is de ruimte niet alleen voorzien van een nieuwe pui, maar ook van een nieuw ingerichte toiletruimte (hangcloset en voorportaal met wastafel), 2 nieuwe airco-units en uitgebreide verlichting.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging.

Overige huurvoorwaarden in overleg, als uitgangspunt geldt:
Oplevering: De oplevering van het object vindt casco plaats;
Huurtermijn: 5 jaar;
Huurbetaling: per maand vooruit.
Zekerheidsstelling: als waarborg voor de juiste nakoming van de verplichtingen van huurder zal huurder ten behoeve van verhuurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.
Indexering: jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1910
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Roermondsestraat 80
Plaats Venlo
Land NL
Ligging overig
Winkelruimte
Oppervlakte 345 m²
Oppervlakte in units vanaf 233 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.