Object
Verhuurd

Schoutenstraatje 8, Venray 5801 BS Venray

5801 BS Venray

Omschrijving

OBJECT
Via de dubbele deur in overdekte entree komt u de winkel binnen. Naast de ingang, achter de huidige balie, bevindt zich de meterkast met eigen nutsmeters. Boven de ingang hangt een luchtgordijn. Door de gehele winkel ligt een laminaatvloer en het feit dat de winkel in split level is opgebouwd, maakt de indeling speels. Op de verdieping geeft een deur toegang tot de keuken, toiletruimte...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Via de dubbele deur in overdekte entree komt u de winkel binnen. Naast de ingang, achter de huidige balie, bevindt zich de meterkast met eigen nutsmeters. Boven de ingang hangt een luchtgordijn. Door de gehele winkel ligt een laminaatvloer en het feit dat de winkel in split level is opgebouwd, maakt de indeling speels. Op de verdieping geeft een deur toegang tot de keuken, toiletruimte en het magazijn op de tweede verdieping. De stellingen die in het magazijn staan blijven achter.
Ook diverse wandrekken blijven in de winkel achter zodat een nieuwe huurder deze eventueel kan hergebruiken. De systeemplafonds zijn voorzien van verschillende lichtpunten.
Er is een personeelsingang, gelegen aan de linkerzijde van de winkel. Via de achterzijde komt het personeel binnen.

LIGGING
Het is gelegen midden in het centrum van Venray aan het Schoutenstraatje, nabij een A1 locatie. Dit is een verbindingsstraat tussen de twee hoofdwinkelstraten van Venray. Tevens is het geheel gelegen in een voetgangersgebied, waar een mix van landelijke filiaalbedrijven en lokale winkels gevestigd zijn. Het gezellige winkelcentrum bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos en H&M. Voorts is de plaatselijke winkelier met de gemeente actief in de actieve centrumpromotie Fraay Venray en Venray bloeit . U vindt er supermarkten, diverse bakkers en een slager in de omgeving voor de dagelijkse boodschappen

METRAGE
230 m² verdeeld over begane grond, souterrain en verdiepingsvloer.

PARKEREN
De gemeente Venray heeft de aanpassing van het parkeerbeleid doorgevoerd. Een en ander houdt in dat rondom het kernwinkelgebied een blauwe zone wordt ingesteld met een parkeerduur van 2 uur en dat op de parkeerterreinen die voorzien zijn van een slagboom en in de parkeergarage een maximaal dagtarief geldt van € 3,00.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat de volgende doeleinden toe: detailhandel, kantoren, zakelijke en overige dienstverlening, maatschappelijke doeleinden.

HUURPRIJS
€ 995,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model september 2012.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat, zoals beschreven.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venray, 0478 – 63 69 22.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Schoutenstraatje 8
Plaats Venray
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 230 m²
Oppervlakte in units vanaf 230 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.