Object
Verhuurd

Stationsstraat 4 a, Sittard 6131 AZ Sittard

6131 AZ Sittard

Omschrijving

Stationsstraat 4a | Sittard

- Nette winkelruimte
- Nabij NS-station
- Instapklaar

OBJECT
In het centrum van Sittard, op steenworp afstand van het NS-station, mogen wij u deze ruime en courante winkelruimte te huur aanbieden. Het geheel meet ruim 338 m² en beschikt over een royale frontbreedte van circa 8 meter. Voorts is de unit voorzien van een keurige pui met dubbele deur, systeemplafond...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Stationsstraat 4a | Sittard

- Nette winkelruimte
- Nabij NS-station
- Instapklaar

OBJECT
In het centrum van Sittard, op steenworp afstand van het NS-station, mogen wij u deze ruime en courante winkelruimte te huur aanbieden. Het geheel meet ruim 338 m² en beschikt over een royale frontbreedte van circa 8 meter. Voorts is de unit voorzien van een keurige pui met dubbele deur, systeemplafond met verlichting, alarmsysteem, airconditioningssysteem, elektrisch bediende inbraak-werende rolluiken, nette wand/vloerafwerking, pantry / toilet en detectiepoortjes aan de in-/uitgang. Tot het geheel behoren 2 parkeerplaatsen en laad en losmogelijkheden aan de achterzijde.

LIGGING
Onderhavig object is gesitueerd op steenworp afstand van het NS-station en het busstation en bevindt zich aan de rand van het centrum van Sittard. Het geheel ligt dan ook in de loop naar het hart van het centrum.

Kenmerkend voor het centrum van Sittard is de goede mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.
De gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners de op twee na grootste stad van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen.
Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 338 m²

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving betaalde parkeerfaciliteiten gesitueerd.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-4'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 19.800,- per jaar te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Stationsstraat 4 a
Plaats Sittard
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 338 m²
Oppervlakte in units vanaf 338 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.