Object
Verhuurd

SUN-plein 31, Landgraaf 6373 LH Landgraaf

6373 LH Landgraaf

Omschrijving

REPRESENTATIEVE COMMERCIËLE RUIMTE
- OP EEN UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE GELEGEN
- KEURIG AFWERKNIVEAU
- PARKEERTERREIN DIRECT VOOR DE DEUR

OBJECT
Op een prominente zichtlocatie, grenzend aan een parkeerterrein mogen wij u deze courante winkelruimte/kantoorruimte aanbieden. Het object meet ruim 85 m² en beschikt over een royale bergkelder. Het geheel is voorzien van een hoogwaardig compleet...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

REPRESENTATIEVE COMMERCIËLE RUIMTE
- OP EEN UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE GELEGEN
- KEURIG AFWERKNIVEAU
- PARKEERTERREIN DIRECT VOOR DE DEUR

OBJECT
Op een prominente zichtlocatie, grenzend aan een parkeerterrein mogen wij u deze courante winkelruimte/kantoorruimte aanbieden. Het object meet ruim 85 m² en beschikt over een royale bergkelder. Het geheel is voorzien van een hoogwaardig compleet afwerkniveau met onder meer nette plafond-, wand- en vloerafwerking, verwarming, pantry en toilet.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen aan het SUN-plein te Landgraaf-Nieuwenhagen. Kenmerkend is de bijzondere mix van detailhandel, horeca en dienstverlening. Verder bevindt zich hier een multidisciplinair medisch centrum, dierenkliniek, cafetaria en de harmoniezaal.
De bereikbaarheid van het object is goed te noemen, op slechts 500 meter afstand bevindt zich de op- en afrit naar de Buitenring Parkstad Limburg (N300), welke een razendsnelle verbinding vormt met Brunssum en Kerkrade. Verder is er een bushalte gesitueerd op circa 400 meter afstand.

PARKSTAD
Landgraaf met circa 37.000 inwoners is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt als Duitse consumenten en toeristen weten de weg naar Landgraaf te vinden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoor-/winkelruimte circa 85 m²
TOTAAL circa 85 m²

PARKEREN
De unit is gelegen aan het SUN-plein, dit plein is ingericht met parkeerplaatsen. Er is dan ook voldoende gratis parkeerruimte voorhanden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Nieuwenhagen Lichtenberg', vastgesteld op 27 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd'. Huurder dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 9.600,- per jaar, te vermeerderen met BTW

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1961
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres SUN-plein 31
Plaats Landgraaf
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 85 m²
Oppervlakte in units vanaf 85 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Winkelruimte
Oppervlakte 85 m²
Oppervlakte in units vanaf 85 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.