Object
Verkocht

Vleesstraat 77, Venlo 5911 JD Venlo

5911 JD Venlo

Omschrijving

Beleggingsobject bestaande uit 2 winkelruimten op de begane grond en de mogelijkheid voor diverse appartementen of meerdere (studenten)kamers/studio's op de verdiepingen. De verdiepingen zijn voorzien van een zelfstandige opgang er er zijn reeds meerdere huisnummers toegewezen. De begane grond is gedeeltelijk verhuurd aan een schoenmaker en staat gedeeltelijk leeg. De begane grond is in 2002...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Beleggingsobject bestaande uit 2 winkelruimten op de begane grond en de mogelijkheid voor diverse appartementen of meerdere (studenten)kamers/studio's op de verdiepingen. De verdiepingen zijn voorzien van een zelfstandige opgang er er zijn reeds meerdere huisnummers toegewezen. De begane grond is gedeeltelijk verhuurd aan een schoenmaker en staat gedeeltelijk leeg. De begane grond is in 2002 ingrijpend verbouwd. Vanwege de ligging aan de entree van de binnenstad (Zuid- zijde) alsook vanwege de hoekligging kent het object een grote zichtbaarheid en een flinke etalage. Vleesstraat is onderdeel van de wandelpromenade in kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen drie parkeergarages. De afgelopen jaren is de kwaliteit van de openbare ruimte sterk verbeterd evenals de zichtlijnen vanaf de Roermondse Poort, het drukste verkeersplein in het centrum.
Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venlo en Blerick en naar de A73/74 en A67. Via de verschillende snelwegen zijn Nijmegen en de Randstad richting het noorden bereikbaar en
Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Er is door de gemeente Venlo afgelopen jaren fors ingezet op Venlo als studentenstad. Zo zijn er opleidingen naar Venlo gehaald, naast de aanwezigheid van Fontys Hogescholen, Gilde opleidingen en de fotovakschool hebben ook HAS Hogescholen en de Universiteit van Maastricht de weg naar Venlo gevonden en is er geïnvesteerd op het gebied van voorzieningen en studentenhuisvesting.

Het object bestaat uit 2 winkelruimtes op begane grond en een souterrain, gezamenlijk 335 m² groot. De 3 verdiepingen hebben een gezamenlijk oppervlak van 480 m² (excl. trapgat en centrale entree). Elke verdieping verkeert in een casco staat en halverwege het trappenhuis bevinden zich telkens de toiletvoorzieningen al dan niet met douchefunctie. Het object is gelegen op de hoek van de Vleesstraat en Kleine Broekstraat.

Bestemming:
Het object kent de bestemming centrumdoeleinden. De voor ' Centrum - 1 ' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel (geen supermarkt) op de begane grond, 1ste verdieping en in de kelder;
- horeca van categorie 1 t/m 3 op de begane grond en in de kelder (tevens terrasmogelijkheden);
- horeca van categorie 5 (tevens terrasmogelijkheden);
- consumentgerichte dienstverlening op de begane grond en in de kelder;
- wonen, uitsluitend op de verdiepingen, waaronder tevens begrepen kamerbewoning (maximaal 4 personen), inclusief dakterras;
- cultuur en ontspanning;
- bed en breakfast;

De huurprijs voor de begane grond bedraagt € 7.500 ,- excl. BTW per maand voor de begane grond incl. souterrain (Vleesstraat 79).

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onder voorbehoud van gunning door de verkopende partij.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Door koper aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2002
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vleesstraat 77
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 237 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.