Object
Verkocht

Vogelzankweg 165 - 165A, Landgraaf 6374 AC Landgraaf

6374 AC Landgraaf

Omschrijving

BEDRIJFSHAL MET WONING EN BOUWTERREIN

VRAAGPRIJS DIENSTWONING MET BEDRIJFSRUIMTE: € 475.000,- k.k.
VRAAGPRIJS BOUWGROND : € 216.000,-

OBJECT
Op bedrijventerrein Abdissenbosch wordt dit uitstekend onderhouden vrijstaande woonhuis (dienstwoning) met multifunctionele bedrijfsruimte / loods en bouwgrond te koop aangeboden.
Het woonhuis is royaal van opzet, modern afgewerkt en biedt u veel...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

BEDRIJFSHAL MET WONING EN BOUWTERREIN

VRAAGPRIJS DIENSTWONING MET BEDRIJFSRUIMTE: € 475.000,- k.k.
VRAAGPRIJS BOUWGROND : € 216.000,-

OBJECT
Op bedrijventerrein Abdissenbosch wordt dit uitstekend onderhouden vrijstaande woonhuis (dienstwoning) met multifunctionele bedrijfsruimte / loods en bouwgrond te koop aangeboden.
Het woonhuis is royaal van opzet, modern afgewerkt en biedt u veel wooncomfort. De indeling is als volgt: De begane grond bestaat uit een sfeerrijke L-vormige woonkamer met aangrenzend de dichte eenvoudige doch nette leefkeuken. De centrale hal biedt toegang tot het gastentoilet, de kelder en de garage met elektrische poort.
De eerste verdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers, een berging en de badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Verder is er een vaste trap naar de zolder voorhanden, welke netjes is afgewerkt en ingedeeld is in twee ruimten waarvan 1 slaapkamer en een stookruimte met opstelplaats CV ketel (eigendom). Het huis verkeerd verder in een keurige staat, is netjes onderhouden en voorzien van onder andere een parketvloer in de woonkamer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas, een grote dakkapel en een fraai trappenhuis.
De tuin is voorzien van een terras, gazon en een tuinhuis.

De bedrijfshal met toilet, pantry en kantoortje (ca. 360 m²) is voorzien van 3 elektrisch bediende overheadpoorten, een strakke betonvloer, heater en een royale vrije overspanning en hoogte. De bouwgrond is omheind en verhard en betreft ruim en courant recht kavel van circa 1815 m².

LIGGING
Het object is gelegen op industrieterrein Abdissenbosch, welke centraal gelegen is tussen Brunssum, Landgraaf en Kerkrade. Daarnaast bevindt zich de op- en afrit van de Buitenring Parkstad Limburg op steenworp afstand. De Buitenring verbindt de gemeenten Nuth, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade met elkaar en met de A76. Thans gevestigde ondernemingen op industrieterrein Abdissenbosch zijn onder andere Heuschen & Schrouff, Antes B.V., Abel autobanden, Jeu van den Berg automaterialen en Alpro Soya.

METRAGE
Omschrijving Oppervlakte
Woonhuis (dienstwoning) circa 149 m²
Bedrijfshal/loods circa 360 m²
Bouwgrond circa 1.815 m²

PARKEREN
Het woonhuis beschikt over een inpandige garage. Verder is er op en rondom het eigen terrein voldoende mogelijkheid om te parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Abdissenbosch", vastgesteld op 27 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf 1'. Huurder dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs woning en bedrijfsruimte/loods: € 475.000,- k.k.
Vraagprijs bouwgrond: € 216.000,-

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1998
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vogelzankweg 165 - 165A
Plaats Landgraaf
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3163 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 360 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.