Object
Verkocht

Watermolen 28, Maastricht 6229 PM Maastricht

6229 PM Maastricht

Omschrijving

Modern afgewerkt en volledig instapklaar bedrijfspand, bouwjaar 1999, gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie op bedrijventerrein Randwyck Zuid. Het pand is uitermate geschikt voor productie- en/of distributiedoeleinden.

LIGGING
Bedrijventerrein Randwyck Zuid is gelegen aan de zuidzijde van Maastricht, direct langs de A2/E25. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd Monsdal,...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Modern afgewerkt en volledig instapklaar bedrijfspand, bouwjaar 1999, gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie op bedrijventerrein Randwyck Zuid. Het pand is uitermate geschikt voor productie- en/of distributiedoeleinden.

LIGGING
Bedrijventerrein Randwyck Zuid is gelegen aan de zuidzijde van Maastricht, direct langs de A2/E25. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd Monsdal, Goessens Wijnimport, Weelec en Centrum Verhuisbedrijf.

METRAGE
- Circa 3.000 m² BVO bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 8,20 m1
- Circa 210 m² BVO kantoorruimte op de begane grond
- Circa 260 m² BVO kantoorruimte op de 1e verdieping
- 5.343 m² perceel oppervlakte

VOORZIENINGEN
- 2 loading docks met docklevellers en 1 separate overheadpoort
- Lichtstraten
- Krachtstroomvoorzieningen
- Brandblusser en brandhaspels
- 4 gasgestookte heathers (ten behoeve van de bedrijfsruimte)
- Combi CV-installatie (ten behoeve van de kantoorruimte)

PARKEREN
20 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde.

BESTEMMING
Het object kent thans de bestemming “Bedrijventerrein 1” binnen het vigerende bestemmingsplan Maastricht Zuidoost. Binnen deze bestemming vallen bedrijven met een functieaanduiding tot en met categorie 3.2.

VRAAGPRIJS
€ 2.300.000,- kosten koper.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.
Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

ZEKERHEIDSSTELING
De waarborgsom/banKgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
Leeg en ontruimd.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Watermolen 28
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5343 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 3000 m²
Kantoor oppervlakte 470 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.