Bedrijfsmatig vastgoed

Taxatie

Bedrijfsmatig vastgoed

Bedrijfsmatig vastgoed

Indien u uw bedrijfsobject wilt laten taxeren bij aan- of verkoop, verbouwing of bij het oversluiten van een hypotheek, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit Boek en Offermans Taxaties BV. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed als mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden, de ' Chinese walls' .

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen en ook maatschappelijk onroerend goed zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen.

"Helder, direct en duidelijk!"

Schakel ons in voor een uitgebreide rapportage t.b.v. aan- en verkoop, aan- en verhuur, projectontwikkeling, beleggingsportefeuille, grondwaardebepaling en contra-expertise.

Waarom u zou moeten kiezen voor Boek en Offermans taxaties?

  • Een waardering door erkende en ervaren taxateurs.
  • Regulated by RICS en gecertificeerd door VastgoedCert en NRVT, aangesloten bij TMI.
  • Geen zorgen over de vraag of het rapport geaccepteerd wordt door uw financier, hoe ingewikkeld de opdracht ook, wij werken namelijk voor alle banken.
  • Mede dankzij de samenwerking met Dynamis Taxaties ook landelijk in te zetten.

Andere diensten

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.