Meer dan 100 jaar ervaring
Full-time taxateurs
Kennis van de regio
Bedrijfspand taxeren

Bedrijfspand laten taxeren

Indien u uw bedrijfspand wilt laten taxeren bij aan- of verkoop, verbouwing, herfinanciering of om fiscale redenen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taxateurs, taxeren in heel Limburg!

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit "Boek & Offermans Taxaties BV". Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financierders om makelaardij en taxaties te scheiden. Onze onafhankelijkheid is hierdoor mede gewaarborgd.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, horeca, maatschappelijk- en zorgvastgoed zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken en praktijkruimtes. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen.

Offerte aanvragen
Bedrijfspand taxeren

Jouw taxateur

Op zoek naar een ervaren taxateur? Wij helpen je graag bij de taxatie. Onze taxateurs zijn dag in dag uit bezig met het taxeren van diverse soorten onroerend goed. Ervaring speelt een grote rol bij het juist inschatten van de waarde van het onroerend goed. Door de jarenlange ervaring in combinatie met de juiste rekenmodellen zijn onze taxateurs hier experts in.

Duurzaamheid heeft niet alleen de toekomst, maar ook waarde. Onze taxateurs maken die waarde inzichtelijk: helder en vooruitstrevend. Ook bij complexe en omvangrijke taxaties.

Meer informatie over je bedrijfspand laten taxeren?