Meer dan 100 jaar ervaring
Full-time taxateurs
Kennis van de regio
Huis taxeren

Huis taxeren

Een taxatierapport is een belangrijk document dat u nodig heeft bij het aanvragen van een hypotheek. Elke hypotheekaanbieder heeft voorwaarden waaraan een taxatie moet voldoen. Ook onze taxateurs moeten aan strenge voorwaarden voldoen.

Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse. Onze gecertificeerde taxateurs zijn helemaal thuis in de actualiteit.

Taxaties in Limburg
Onze taxateurs stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning vast. Volgens ons is een taxatie óók een kritische blik op de te kopen woning en de gevraagde prijs.

Als u ons een taxatieopdracht geeft, maken we zo snel mogelijk een afspraak. Direct na opname van de woning gaan we aan het werk met het taxatierapport. Snel, vakkundig en betrouwbaar. Onpartijdig, integer en deskundig.

Offerte aanvragen
Huis taxeren

Jouw taxateur

Op zoek naar een ervaren taxateur? Wij helpen je graag bij de taxatie van je bestaande woning, maar zeker ook de nog te bouwen nieuwbouw woning. Onze taxateurs zijn dag in dag uit bezig met taxeren en kunnen je hierdoor sneller van dienst zijn. Door de jarenlange ervaring in combinatie met de juiste rekenmodellen zijn onze taxateurs hier experts in het op waarde schatten van jouw woning.

Duurzaamheid heeft niet alleen de toekomst, maar ook waarde. Verduurzaming en verbouwing gaan vaak hand in hand. Onze taxateurs maken die waarde inzichtelijk: helder en vooruitstrevend. Op zoek naar een taxateur in Limburg? Wij helpen je graag!