Jouw verhuurmakelaar in Limburg

Zorgeloos verhuren

Aanbod in heel Limburg

Match tussen huurder en verhuurder

Jouw verhuurmakelaar in Limburg

Waarom een
Boek & Offermans verhuurmakelaar?

Van Venray tot Maastricht en van Venlo tot Heerlen; Boek & Offermans is jouw verhuurmakelaar in Limburg. Al geruime tijd verhuren wij woningen en hebben hiermee een divers huuraanbod in Limburg. U kunt bij ons terecht voor het verhuren en huren van een woning of appartement in iedere prijsklasse.

Wij staan garant voor een zorgeloos proces. Met als doel: Een prettige huurperiode voor zowel verhuurder als huurder. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Jouw verhuurmakelaar

Verhuren
Als verhuurmakelaar beschikken wij over aantoonbare ervaring. Onze gecertificeerde makelaars kennen de markt als geen ander en weten precies wat jouw woning of appartement in de verhuur waard is. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Van lokale tot landelijke en van instiutionele tot particuliere verhuurders.

Wij zoeken de geschikte kandidaat en screenen deze uitvoerig, zodat je zorgeloos kan verhuren. Om de geschikte huurder te vinden is enkel een online screening echter niet voldoende. Aan de hand van een kennismakingsgesprek tussen huurder en verhuurder bepalen wij gezamenlijk of de potentiële huurder geschikt is.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met onze verhuurmakelaars!

Huren
Op zoek naar een huurwoning of appartement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons aanbod vind je zowel grote als kleine huurwoningen- en appartementen. Wij verhuren voor particulieren en professionele partijen.

Een goede match tussen huurder en verhuurd vinden wij belangrijk, hiervoor hanteren wij onder andere een kennismakingsgesprek. Een transparante werkwijze die bijdraagt aan een prettige huurperiode.

Appartement of woning huren in Limburg? Bekijk ons huuraanbod en neem contact op!

Meest gestelde vragen

De benodigde informatie staat allemaal omschreven in het inschrijfformulier, welke je van ons ontvangt bij het plannen van een bezichtiging.

Wij werken met diverse professionele- en particuliere opdrachtgevers sanen. Deze opdrachtgevers stellen naast de inkomenseis diverse secundaire voorwaarden. Om te zien of u hier aan voldoet en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn dient u deze informatie aan te leveren.

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie