Zorgeloos verhuren
Aanbod in heel Limburg
Match tussen huurder en verhuurder

Waarom een
Boek & Offermans verhuurmakelaar?

Van Venray tot Maastricht en van Venlo tot Heerlen; Boek & Offermans is jouw verhuurmakelaar in Limburg. Al geruime tijd verhuren wij woningen en hebben hiermee een divers huuraanbod in Limburg. U kunt bij ons terecht voor het verhuren en huren van een woning of appartement in iedere prijsklasse.

Wij staan garant voor een zorgeloos proces. Met als doel: Een prettige huurperiode voor zowel verhuurder als huurder. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Aanbod

Capucijnenstraat 3 C 05, 6211 RN, Maastricht
Capucijnenstraat 3 C 05, 6211 RN, Maastricht
Capucijnenstraat 3 C 05, 6211 RN, Maastricht
Capucijnenstraat 3 C 05, 6211 RN, Maastricht
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Capucijnenstraat 3 C 05
6211 RN, Maastricht
 • 43 m²
 • 3
€ 970 p.m.
Sphinxlunet 44 D, 6221 JJ, Maastricht
Sphinxlunet 44 D, 6221 JJ, Maastricht
Sphinxlunet 44 D, 6221 JJ, Maastricht
Sphinxlunet 44 D, 6221 JJ, Maastricht
Bekijk alle afbeeldingen
Verhuurd onder voorbehoud
Sphinxlunet 44 D
6221 JJ, Maastricht
 • 74 m²
 • 3
€ 1.250 p.m.
Langstraat 3, 5801 AA, Venray
Langstraat 3, 5801 AA, Venray
Langstraat 3, 5801 AA, Venray
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
Langstraat 3
5801 AA, Venray
 • 24 m²
 • 1
€ 621 p.m.

Jouw verhuurmakelaar

Verhuren
Als verhuurmakelaar beschikken wij over aantoonbare ervaring. Onze gecertificeerde makelaars kennen de markt als geen ander en weten precies wat jouw woning of appartement in de verhuur waard is. Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Van lokale tot landelijke en van instiutionele tot particuliere verhuurders.

Wij zoeken de geschikte kandidaat en screenen deze uitvoerig, zodat je zorgeloos kan verhuren. Om de geschikte huurder te vinden is enkel een online screening echter niet voldoende. Aan de hand van een kennismakingsgesprek tussen huurder en verhuurder bepalen wij gezamenlijk of de potentiële huurder geschikt is.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met onze verhuurmakelaars!

Huren
Op zoek naar een huurwoning of appartement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons aanbod vind je zowel grote als kleine huurwoningen- en appartementen. Wij verhuren voor particulieren en professionele partijen.

Een goede match tussen huurder en verhuurd vinden wij belangrijk, hiervoor hanteren wij onder andere een kennismakingsgesprek. Een transparante werkwijze die bijdraagt aan een prettige huurperiode.

Appartement of woning huren in Limburg? Bekijk ons huuraanbod en neem contact op!

Meest gestelde vragen

De benodigde informatie staat allemaal omschreven in het inschrijfformulier, welke je van ons ontvangt bij het plannen van een bezichtiging.

Wij werken met diverse professionele- en particuliere opdrachtgevers sanen. Deze opdrachtgevers stellen naast de inkomenseis diverse secundaire voorwaarden. Om te zien of u hier aan voldoet en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn dient u deze informatie aan te leveren.

Wij werken met verschillende professionele en particulieren opdrachtgevers samen. Het verschilt per eigenaar of huisdieren zijn toegestaan. Bent u geintresseerd in een woning en heeft u een huidier, vraag ons of huisdieren zijn toegestaan in deze woning.

Uw toetsinginkomen bestaat uit inkomen uit arbeid, een pensioen of inkomen uit een zelfstandige onderneming. De volgende onderdelen worden niet mee genomen in de berekeningen voor uw toetstinginkomen:

 • Huursubsidie
 • Zorgtoeslag
 • Vakantiegeld

U dient een netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur inclusief servicekosten te verdienen. Een eventueel tweede inkomen mag voor 50% worden meegerekend. Wanneer u net niet aan de inkomensies kan voldoen kunt u in overleg met ons gebruik maken van een garantsellen en/of een verhoogd waarborgsom. De standaard waarborgsom bedraagt minimaal 1 keer de maandhuur inclusief servicekosten.

Of je in aanmerking komt voor huurtoeslag is voornamelijk afhankelijk van je inkomen. Hoe lager het inkomen, hoe hoger het toeslagbedrag. Andere belangrijke factoren die de hoogte van dehuurtoeslag bepalen zijn uw leeftijd, de hoogte van de huur en servicekosten en de samenstelling. Mocht je in aanmerking komen voor huurtoeslag, dan kunne wij dat bedrag helaas niet meetellen als inkomen. Voor meer informatie wijzen wij u door naar de belastingdienst, www.toeslagen.nl

Je gaat een huurovereenkomst aan voor minimaal 12 maanden. Na dit jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Hierbij wordt een volle kalendermaand opzegtermijn in acht genomen. Opzeggen is alleen mogelijk per de 1e van de maand.

De huurprijs wordt jaarlijks 1 juli verhoogd binnen de daarvoor geldende wettelijke regelgeving. Je wordt 2 maanden van te voren op de hoogte gebracht van deze huurverhoging per brief.

Helaas is het niet mogelijk om bij ons urgentie te verkrijgen.

Het verzoek om het contract te wijzigen zal vanuit beide huurders dienen te komen.

Indien u gaat scheiden en een van u in de woning blijft wonen, dient u ons hiervan te verwittigen. Wij zullen de gegevens van de persoon die de woning blijft huren opvragen om opnieuw te kunnen bepalen of diegene de huurlasten allen kan dragen. Hiervoor hebben wij nodig:

 • Laatste 3 loonstroken
 • Werkgeversverklaring
 • Een recent uitreksel van de uitschrijving Basis Registratie Personen (BRP) van de medehuurder die weg gaat
 • Een kopie van het echtscheidingsconcenat en de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijkse stand

Na ontvangst van deze documenten, zullen wij de aanvraag in behandeling nemen en u hierover informeren. Het wijzigen van het contract brengt administratie kosten met zich mee. Wij zijn genoodzaakt om 90,75 in rekening te brengen.

Als u besluit om uit elkaar te gaan en een van u blijft in de woning wonen, dient u dit aan ons te laten weten. Wij zullen de gegevens van de persoon die de woning blijft huren opvragen om opnieuw te kunnen bepalen of diegeene de huurlasten alleen kan dragen. Hiervoor hebben wij nodig:

 • Laatste 3 loonstroken
 • Werkgeversverklaring
 • Een recent uitreksel van de uitschrijving Basis Registratie personen (BRP) van de medehuurder die weg gaat