Woning huren

Woning huren

Woningaanbod in
heel Limburg

Geen wachtlijsten

Succesvolle match tussen
huurder en verhuurder

Woning huren

Je bent op zoek naar een huurwoning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen je graag.

Als kopen om welke reden dan ook geen optie is, kun je een huis huren. Voor zzp’ers, freelancers en kleine zelfstandigen is een huurwoning vaak een prima oplossing. Daarnaast kun je een appartement of huis ook huren wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke woning. Die flexibiliteit is aantrekkelijk!

Het aanbod varieert van bestaande huurwoningen- en appartementen tot nieuwbouw. Wij verhuren voor particulieren, en professionele partijen, zoals woningcorporaties én beleggers.

Woning gevonden?

Iets gevonden wat aan jouw wensen voldoet? Plan een bezichtiging in met een van onze makelaars. Zit er momenteel helaas geen woning bij wat aan je wensen voldoet? Voer dan een zoekopdracht in via onze website.

Voldoe je aan de huurvoorwaarden? Plan dan een bezichtiging in door te bellen met de desbetreffende vestiging. Besluit je na bezichtiging om te huren, download dan ons inschrijfformulier. Lever dit met de gevraagde documenten uit het inschrijfformulier bij ons aan per e-mail of post.

Let wel, om in aanmerking te komen voor een huurwoning dien je onder andere te voldoen aan onze inkomenseis. Deze vind je bij de omschrijving van de aangeboden woning.

Ons verhuurproces

  • 1. Reageren op woningaanbod
  • 2. Woning bezichtigen
  • 3. Documenten aanleveren en controle door Boek & Offermans
  • 4. Screening kandidaten
  • 5. Toewijzen woning aan kandidaat
  • 6. Verhuurovereenkomst tekenen
  • 7. Sleuteloverdracht

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie