Kennedyplein 34 , 5801 VH, Venray
- 90 m²
- 1
- A++
Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 2e woonlaag en heeft de beschikking over een inpandig bereikbaar eigen terras op woonlaag 3 van 28 m². 1. LOCATIE EN PLANBESCHRIJVING Het project Vredeskerk bestaat in totaal uit 28 zelfbouwappartementen en is gelegen aan...
Toon meerKenmerken
Downloads
Dit appartement is gelegen op de 2e woonlaag en heeft de beschikking over een inpandig bereikbaar eigen terras op woonlaag 3 van 28 m².
1. LOCATIE EN PLANBESCHRIJVING
Het project Vredeskerk bestaat in totaal uit 28 zelfbouwappartementen en is gelegen aan Kennedyplein 18 te Venray. Deze technische omschrijving is bedoeld voor bouwnummers VV01, VV03, VV14 en VV15 welke verder worden afgebouwd en worden verkocht als nieuwbouwwoningen.
Verkoopomschrijving
Onderstaande technische omschrijving is geschreven voor de nieuwbouwwoningen en is een onderdeel van de contractstukken en behoort bij de koop-/aannemingsovereenkomst. Deze technische omschrijving kan afwijken van de te bouwen woningen, bijvoorbeeld door aanpassingen ten gevolge van de bestaande bouw, het Bouwbesluit, constructieve en/of installatietechnische eisen. De Verkoper streeft ernaar de (eventuele) wijzigingen tot een minimum te beperken.
2. KOPERSINFORMATIE
De benodigde omgevingsvergunning is door de Verkoper aangevraagd en verkregen.
Koop-/Aannemingsovereenkomst
In de Koop-/Aannemingsovereenkomst worden de rechten en verplichtingen van u en de Verkoper vastgelegd. Door het ondertekenen van deze overeenkomsten verplicht u zich tot het betalen van de V.O.N.-prijs, mits aan alle opschortende voorwaarden voortvloeiende uit die overeenkomst is voldaan.
Nadat de overeenkomsten door u en de Verkoper zijn ondertekend ontvangt u hiervan een kopie. De originele exemplaren worden naar de notaris verzonden.
Bouwnummer en huisnummer
Nummers bij de woningen op de tekening zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de verbouw door alle partijen gehanteerd, ook in de officiële stukken en correspondentie. Het zijn echter geen huisnummers die betrekking hebben op het nieuwe adres.
Bouwnummer en nieuw adres:
VV14 Kennedyplein 34 (5801VH)
Wijzigingen
Deze technische omschrijving is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens en tekeningen die verstrekt zijn door gemeentelijke diensten, architecten, constructeurs en adviseurs van het plan. Desondanks is een voorbehoud gemaakt ten aanzien van wijzigingen voortvloeiend uit bijvoorbeeld eisen van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (ARK), de bestaande en of gewijzigde constructie of uit eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Tevens is het recht voorbehouden om wijzigingen op de tekeningen en/of technische omschrijving door te voeren, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van de woning.
De voornaamste maten zijn op de verkooptekeningen vastgelegd of zijn in de technische omschrijving vermeld. Hoewel aan de maatvoering veel zorg is besteed, kunnen er maatafwijkingen voorkomen.
Geringe wijzigingen in de maten die verband houden met de nadere uitwerking en met de maten van de bouwstoffen, geven geen aanleiding tot verrekening. Afwijkingen in maat, constructie en vorm zijn voorbehouden.
De opgenomen impressies in of behorende bij deze verkoopdocumentatie geven een ‘artist impression’ weer. Verschillen tussen deze impressie en de daadwerkelijke uitvoering kunnen voorkomen. Aan deze tekeningen kunnen geen rechten ontleend worden.
ENERGIELEVERING
- Elektra
Om in de periode kort voor de oplevering alle installaties te kunnen testen zullen wij kort voor de oplevering een energieleveringscontract afsluiten. Dit gebeurt zo’n vijf tot tien weken voor de oplevering van uw woning. Dit energieleveringscontract ten behoeve van elektriciteit is tot de oplevering van uw woning. U kunt zelf uw gewenste energieleverancier kiezen.
- Energielabel
Vanaf 1 januari 2015 is het definitief energielabel verplicht bij de verkoop van een woning. Bij oplevering van de cascowoning wordt het energielabel overhandigt aan de nieuwe eigenaar.
Het energielabel geeft het ‘te verwachten gebouw-gebonden energieverbruik’ aan. Het gaat daarbij om de hoeveelheid energie die nodig is voor de verwarming van de woning, de productie van warm tapwater, ventilatie en verlichting. Voor de berekening wordt uitgegaan van een gemiddeld aantal bewoners en gemiddeld bewonersgedrag. U ontvangt een label A++ bij oplevering.
3. TECHNISCHE OMSCHRIJVING
De woningen voldoen aan het Bouwbesluit zoals dat geldend was ten tijde van de indiening van de aanvraag van de omgevingsvergunning.
3.1 BUITENRUIMTE
De woningen op de begane grond hebben een tuin. Deze wordt in huidige staat geleverd. Alle verharding, beplanting of inrichting wordt door koper aangebracht. De woningen met een dakterras worden geleverd met (als toegang) een dakluik en het dakterras bestaande uit een stalen spijlen hekwerk en een hardhouten vlonder.
Erf- en andere terreinafscheidingen; De groene erfafscheidingen worden in de vorm van 0,8m meterhoge haag aangebracht.
3.2 GEVELS EN WANDEN
- Voorzetwanden
De gevels worden voorzien van metal stud voorzetwanden met thermische isolatie (warmteweerstand Rc ? 4,7 m2K/W).
- Woningscheidende wanden
De woningscheidende wanden worden in metalstud (klasse B) uitgevoerd en behangklaar opgeleverd. De wanden voldoen aan de gestelde eisen voor geluidsisolatie en brandveiligheid conform vergunning.
- Binnenwanden
De bestaande wanden worden in huidige staat geleverd en afgewerkt door koper. De nieuwe binnenwanden worden in metalstud (klasse B) uitgevoerd en behang klaar opgeleverd.
3.3 VLOEREN
- Begane grondvloer
Er is geen kruipruimte aanwezig. De bestaande begane grondvloer bestaat uit een gestorte betonvloer met daarop een bestaande zwevende dekvloer. De bestaande begane grondvloer wordt niet nageïsoleerd. De bestaande dekvloer wordt voorzien van nieuwe vloerverwarming en vervolgens afgesmeerd.
- Verdiepingsvloeren
De bestaande betonnen verdiepingsvloeren zijn voorzien van een bestaande zwevende dekvloer. De bestaande dekvloer wordt voorzien van nieuwe vloerverwarming en vervolgens afgesmeerd.
3.4 DAKEN
Platte daken
Het dak wordt geïsoleerd aan de buitenzijde (warmteweerstand Rc ? 6,3 m2K/W) en voorzien van nieuwe dakbedekking. De stalen dakconstructie wordt weggewerkt achter een plafondsysteem bestaand uit een stalen draagframe voorzien van gipsplaten. De naden worden afgemesd inclusief wapeningsgaas.
3.5 KOZIJNEN
- Buitenkozijnen, -ramen en -deuren
Alle bestaande als alle nieuwe buitenkozijnen (zowel hout als aluminium), -ramen en -deuren worden voorzien van HR++ beglazing.
- Binnenkozijnen
Worden uitgevoerd als stalen montagekozijn. Ter plaatse van de toiletten en de badkamer worden er kunststeen onderdorpels toegepast.
- Binnendeuren
Worden uitgevoerd als fabrieksmatig afgelakte opdekdeuren.
- Hang- en sluitwerk
Op alle nieuwe ramen en buitendeuren wordt SKG*® hang- en sluitwerk en SKG*** cilinders aangebracht van solide kwaliteit, dat voldoet aan de eisen van inbraakwerendheid conform het Bouwbesluit. De overige kozijnen worden met bestaand hang en sluitwerk geleverd.
Alle cilinders van de sloten in de buitendeuren zijn met dezelfde sleutel te bedienen.
3.6 TRAPPEN
De benodigde trappen naar dakterrassen worden door koper aangebracht.
3.7 BEGLAZING
Alle glasopeningen van de buitenkozijnen worden (indien niet anders aangegeven) voorzien van isolatieglas (HR++ glas). Bij de frans balkons doorvalbeveiliging aangebracht conform NEN 3569 (letsel werend glas).
3.8 VLOER-, WAND-, PLAFONDAFWERKING EN TEGELWERKEN
- Vloerafwerking wordt door koper aangebracht.
- Wandafwerking wordt door koper aangebracht.
- Plafondafwerking
Er wordt een plafondsysteem aangebracht bestaande uit een stalen draagframe, welke wordt voorzien van gipsplaten. De naden worden afgemesd inclusief wapeningsgaas.
- Tegelwerken wordt door koper uitgevoerd.
3.9 SCHILDERWERK
De bestaande houten gevelkozijnen, -ramen en –deuren worden aan de buitenzijde afgelakt met een dekkende verf in een kleur zoals omschreven in de kleur- en materiaalstaat.
Zowel de binnenzijde van de houten kozijnen als het overige schilderwerk wordt door koper uitgevoerd.
3.10 KEUKEN wordt door koper gekozen en aangebracht.
3.11 SANITAIR wordt door koper gekozen en aangebracht.
3.12 GOTEN EN HEMELWATERAFVOEREN
De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in zink.
3.13 INSTALLATIES
- De meterkast wordt ingericht conform de normbladen en de voorwaarden van de nutsbedrijven.
- Waterinstallaties
De woningen worden middels een individuele watermeter aangesloten op het openbare net. Alle tappunten alsmede de aansluiting van de wasmachine worden aangesloten op het waterleidingnet voor drinkwater. De waterleiding wordt afsluitbaar en aftapbaar aangelegd en zodanig ontworpen dat er geen bevriezingsgevaar ontstaat. De waterleidinginstallatie wordt zodanig ontworpen en aangelegd dat er geen gevaar bestaat dat zich legionellabacteriën kunnen ontwikkelen.
- Riolering
De riolering zal worden uitgevoerd in PVC en PPC. Het rioleringssysteem voldoet aan de hiervoor gestelde overheidsnormen. De riolering wordt belucht middels één of meerdere ontspannings leidingen, welke boven het dak uitmonden in een ventilatie dakdoorvoer.
- Verwarmingsinstallatie
De woningen worden NIET aangesloten op het gasnet. De woning wordt verwarmd met een ventilatiewarmtepomp, een Inventum type Modul Air Red inclusief Climate Control met een geïntegreerd 170 liter boilervat.
De te behalen en handhaven temperatuur, bij gelijktijdig functioneren van alle verwarmingselementen en bij gesloten ramen en deuren is voor de volgende ruimten tenminste:
- woonkamer en keuken 20ºC
- slaapkamers 20ºC
- hal en overloop 15ºC
- badkamer 21ºC
De verwarmingsinstallatie wordt conform de geldende voorschriften geïnstalleerd. Temperatuurregeling van de vloerverwarming vindt plaats vanuit de thermostaat in de woonkamer.
- Vloerverwarming
De vloerverwarming wordt uitgevoerd met slangen welke in de afwerkvloer zijn opgenomen. Ten aanzien van vloerverwarming zijn niet alle vloerafwerkingen geschikt. De warmte moet redelijk gemakkelijk afgegeven kunnen worden aan deze vloerafwerking, omdat anders de dekvloer te warm wordt en schade het gevolg kan zijn. In principe kunt u nog steeds kiezen voor plavuizen, vloertegels, steen, hout, tapijt en linoleum, maar niet ieder merk en type is geschikt. Om het systeem goed te laten werken mag de warmteweerstand (ook wel; R-waarde of isolatiewaarde) maximaal 0,09 m2.K/W zijn.
BELANGRIJK !!! Boren en of hakken in de vloeren is niet toegestaan in verband met de vloerverwarming.
- Warmwatervoorziening
Het warme water in de woning wordt voorzien vanuit een voorraadvat en aangesloten op de installatie van de warmtepomp.
- Ventilatiesysteem
De woningen worden geventileerd met een zogenoemde balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) uit de afgezogen lucht. De toevoer van verse lucht en de afvoer van vuile lucht geschiedt door middel van dakdoorvoeren.
In de woon-, en slaapkamers wordt verse lucht toegevoerd via ventielen in de schachten (woonkamer minimaal 2 toevoerpunten, slaapkamers 1 toevoerpunt). De luchtafvoer wordt mechanisch afgezogen in de “natte” ruimtes toilet, badkamer en keuken.
In de woning worden leidingkokers aangebracht ten behoeve van de doorvoer van leidingen en ventilatiekanalen die in de leidingkokers uit het zicht zijn weggewerkt.
Let op: De kookplaat in de keuken moet worden voorzien van een afzuiging met recirculatie- en een koolstoffilter. Afzuigen via gevel of dak is niet toegestaan.
- Dakdoorvoeren
Op het platte dak van uw woning worden dakdoorvoeren geplaatst ten behoeve van de ventilatie-installatie en de ontluchting van de riolering. Deze doorvoeren zijn indicatief op de verkooptekeningen aangegeven, de definitieve plaats wordt door de installateur bepaald.
- Aansluitpunten / groepen / rookmelders De elektrische installatie voldoet aan de eisen zoals gesteld in het Bouwbesluit en de NEN 1010 alsmede aan de eisen van het energiebedrijf. Hierbij worden alle toegepaste materialen voorzien van KEMA-keur. De installatie in de meterkast beschikt over de benodigde groepen en is voorzien van een aardlekschakelaar. De wandcontactdozen, schakelaars en dergelijke zijn van het type inbouw.
Indicatieve hoogten van aansluitpunten (keukeninrichting niet opgenomen) gerekend vanaf de bovenkant vloer: zijn te vinden op de verkooptekening.
- Rookmelders
Er worden op het elektriciteitsnet aangesloten rookmelders gemonteerd in (conform NEN 2555)
- de hal;
- de woonkamer/keuken;
Zwakstroominstallatie
Er wordt een videofoonsinstallatie (zwakstroominstallatie) geïnstalleerd bestaande uit:
- binnentoestel naast de voordeur;
- een transformator in de meterkast.
Telecommunicatievoorzieningen
De aansluiting op de centrale antenne-inrichting en op het telefoonnet dient u zelf te verzorgen. Er wordt vanuit de meterkast naar de woonkamer en hoofdslaapkamer een loze leiding aangebracht.
Loze leiding naar zonnekavel
Elke eigenaar heeft de mogelijkheid tot het plaatsen zonnepanelen (PV) op het zonnekavel behorende bij de woning. De ruimtereservering en plaats hiervan is aangegeven in de splitsingsakte. Dit zonnekavel mag niet door de eigenaar zelf worden betreden of onderhouden. Voor de plaatsing, beheer en onderhoud van de zonnepanelen wordt, in opdracht van de eigenaren, een professionele partij aangesteld door de VvE. De kosten en plaatsing, beheer en onderhoud van zonnepanelen zijn voor de individuele eigenaar. Het
dak onder de zonnekavels is gemeenschappelijk eigendom van de VvE. Zonnestroom wordt door koper verbonden met de elektrische installatie in de meterkast van het appartement.
Hiervoor wordt een loze leiding voorbereid vanaf het dak.
Algemeen
Bouw
- bitumineuze dakbedekking
- metaal
Locatie
- Aan rustige weg
- In woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Indeling
- Mechanische ventilatie
- Balansventilatie
Energie
- Dakisolatie
- Muurisolatie
- Dubbel glas
- Vloerverwarming geheel
- Warmtepomp
- doorstroomboiler
- aardwarmte
Buitenruimte
- Zonneterras
Bergruimte
Parkeergelegenheid
- Geen garage
Onderhoud
Overig
Ontdek het appartement
Hier zult u wonen
Kennedyplein 34, 5801 VH, Venray