Jouw makelaar
in Venlo

Venlo ligt in het noorden van onze provincie en telt 37.663 inwoners. Door de ligging aan de Maas is Venlo een echte handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied.

Van 't Jaamerdal tot aan het Ven en van de Maas tot aan de Groote Heide, Daan kent elk stukje van Venlo. Huis kopen of verkopen? Dan is Daan van Kempen jouw makelaar in Venlo!

23611

Venlo

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Venlo.

Met een compleet pakket aan diensten is Daan jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Daan van Kempen is jouw makelaar in Venlo!

Maak ook kennis met Daan, je bent van harte welkom!

Kennismaken met Daan
23591

Stadje van lol en plezier

Wonen, beleven, studeren en ondernemen in Venlo. Het kan er allemaal! Venlo is een veelzijdigde stad, het heeft namelijk veel meer dan je denkt. In de historische binnenstad vind je voldoende winkels om gezellig te shoppen! Ook op culinair gebied heeft de stad alles in huis.

Venlo is niet alleen interessant om te bezoeken maar zeker ook een hartstikke leuke stad om te wonen. Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Venlo en omgeving. Wil je weten wat Venlo je te bieden heeft op woninggebied?

34627
Venloop
35622
Julianapark Venlo
35623
Historische binnenstad
35624
Stad aan de Maas

Daan komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Venlo adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Venlo. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
23519

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans
Venlo

Uw makelaar in Tegelen en omgeving.

Kantoorgegevens:

Straelseweg 234
5914 AV Venlo

077-398 12 60
venlo@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35602

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.