Uw makelaar in Landweert

Landweert is een wijk in Venray en is gebouwd in de jaren '80 van de 20e eeuw. De wijk heeft het allemaal: In het hart van de wijk zijn een aantal winkels gevestigd die in ieder geval kunnen voorzien in de dagelijkse boodschappen. Naast winkels zijn ook het wijkcentrum ’t Stekske en sporthal annex snackbar in dit deel van de wijk gevestigd. Tevens zijn er vier basisscholen in de wijk. Met 6.500 inwoners is Landweert de grootste wijk van Venray.

Van De Hoge Hoed tot aan het viaduct en van Keizersveld tot aan de Stationsweg, Gregory kent elk deel van Landweert. Wilt u een huis kopen of verkopen in Landweert dan is hij voor u de aangewezen persoon!

makelaar-in-landweert

Landweert

Kent u Gregory?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Landweert.
Met een compleet pakket aan diensten is Gregory uw partner op het gebied van wonen.

Kortom, Gregory Borg is uw makelaar in Landweert! Maak ook kennis met Gregory, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek aanvragen
gregory-borg-uw-makelaar-in-landweert

Gregory komt graag bij u langs

Loopt u al een tijdje met de gedachten of nu het juiste moment is om uw huis te verkopen? Of misschien wilt de zoektocht naar uw nieuwe huis niet echt lukken? Dan helpen wij u graag!

Tijdens een vrijblijvende kennismaking luisteren we graag naar uw wensen. Vervolgens vertellen we u over onze werkwijze en komen we er samen achter op welke wijze we u het beste kunnen assisteren.

Neem contact op!

Huis kopen in Landweert

Een huis kopen is een spannende stap in uw leven. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Dat kan door te assisteren bij de zoektocht of door u te ondersteunen bij de onderhandelingen. Het kopen van een huis brengt al genoeg spanning met zich mee, onze aankoopmakelaar staat voor u klaar!

Huis verkopen in Landweert

Uw huis verkopen is een grote beslissing, dit moet dan ook zonder stress verlopen. Onze verkoopmakelaar ontzorgt u volledig en regelt voor u de verkoop van uw huis. Door onze persoonlijke en transparante werkwijze weet u continu wat u mag verwachten. Heerlijk geen ongewenste verrassingen!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.