14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld , 6123 AR, Holtum

 • 115 m² - 115 m²
€ 421.800 - € 436.800 v.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

De laatste woningen beschikbaar!! Open huis: donderdag 18 juli Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur U bent van harte welkom om de woningen te bekijken! === Holtum is een typisch Limburgs kerkdorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Niets is minder waar. De...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 115 m² - 115 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Downloads

De laatste woningen beschikbaar!!
Open huis: donderdag 18 juli
Tijdstip: 16.00 uur tot 17.00 uur

U bent van harte welkom om de woningen te bekijken!

===

Holtum is een typisch Limburgs kerkdorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Niets is minder waar. De ruim 1.150 inwoners vormen een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven. Mensen groeten elkaar op straat en nemen de tijd voor een praatje. Wat wél nog van weleer dateert is het monumentaal erfgoed dat het dorp rijk is. Het omgrachte herenhuis ‘Huize Holtum’ en het prachtige Kasteel Wolfrath geven het dorp een adellijk karakter. De eeuwenoude Sint Martinuskerk is op zijn minst indrukwekkend te noemen voor een klein dorp als Holtum.

Door de fijne ligging van Holtum ten opzichte van Born en buurdorp Buchten zijn praktische zaken en voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants, altijd dichtbij. Bovendien zijn er verschillende sportgelegenheden in de buurt, zoals een zwembad, voetbalvereniging en tennisbanen. Logistiek gezien is de ligging van Holtum ideaal met de autosnelweg A2 in de onmiddellijke nabijheid. Het openbaar vervoer biedt bovendien goede verbindingen met de kernen en steden in de omgeving.

Met de auto bent u binnen 15 minuten in de bourgondische stad Sittard, met zijn vele restaurants, gezellige cafés en boordevolle evenementenkalender. Ook grotere steden zoals Roermond en Maastricht zijn met de auto snel en makkelijk te bereiken.

Heerlijk wonen in Holtum:
Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, worden 14 moderne, duurzame woningen gebouwd, afgestemd op úw leefsituatie en voorzien van het hedendaagse wooncomfort.

Typering:
In het bouwplan worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd, type A, B en C.
De woningen Type A en Type C worden gesitueerd op kavels van 180 m2 tot 267 m2 en beschikken over een fijne tuin met eigen achterom. In de tuin bevindt zich tevens een berging. De woningen Type A zijn direct gelegen aan de Munnikstaat. De woningen Type C zijn gelegen aan het charmante groene hofje ‘Aan de Munnik’. Dit hofje, met uitsluitend bestemmingsverkeer, zorg voor rust en privacy en maakt de buurt bovendien kindvriendelijk. Tevens is in het hofje voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woningen:
De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een ruime, lichte woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin met eigen achterom. Daarnaast worden alle woningen levensloopbestendig uitgevoerd, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een douche, dubbele wastafel en toilet. Op de verdieping bevinden zich een tweede en derde slaapkamer, een tweede badkamer en een berging met opstelling van de technische installaties. De woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en dubbel isolerend glas.

Type A:
De 7 woningen Type A hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van een plat dak. Het betreft 4 halfvrijstaande woningen en 3 vrijstaand geschakelde woningen. Door de speelse architectuur heeft elke woning een eigen identiteit, welke zit in kleine details zoals positionering van de raampartijen en verspringend metselwerk. De woonoppervlakte bedraagt 115 m².

Type C:
De 3 woningen Type C zijn in de breedte gebouwd en hebben een traditionele uitstraling met mooie architectonische details. De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van 123 m2 tot 131 m2.

Type B:
De 4 woningen Type B zijn gelegen aan het charmante groene hofje Aan de Munnik. De woonoppervlakte van Tye B bedraagt 119 m2. Kavel 8 wordt niet levensloopbestendig uitgevoerd en is standaard voorzien van 3 slaapkamers en de badkamer gelegen op de 1ste verdieping. Kavel 9 wordt levensloopbestendig uitgevoerd met een slaapkamer op de begane grond en tevens aansluitend op deze slaapkamer een badkamer gerealiseerd. Op de eerste verdieping van kavel 9 bevinden zich 2 slaapkamers, berging/techniekruimte en een 2de badkamer.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 421.800 - € 436.800 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 14
Aantal vrije eenheden 1

Locatie

Plaats Holtum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 189 m² - 267 m²
Woonoppervlakte 115 m² - 115 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand steen
Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld, Holtum
  14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld, Holtum
  Nieuwsgierig naar deze woning?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Bouwnummers

  14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld, bouwnummer: 1, Holtum
  14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld, bouwnummer: 1, Holtum
  Bekijk alle afbeeldingen
  14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A1 vrijstaand geschakeld, bouwnummer: 1
  6123 AR, Holtum

  € 436.800 V.o.n.

  • 4 kamers