14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type B geschakeld, bouwnummer: 9 , 6123 AR, Holtum

  • 119 m²
  • A_PP
€ 369.800 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Woning momenteel in aanbouw, sleutel ontvangt u al deze zomer! Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, wordt deze duurzame woning gebouwd, voorzien van het hedendaagse wooncomfort en de...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Downloads

Kadastrale kaart
Aanvulling op brochure

Woning momenteel in aanbouw, sleutel ontvangt u al deze zomer!

Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, wordt deze duurzame woning gebouwd, voorzien van het hedendaagse wooncomfort en de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen!

Typering:
Door de fijne ligging van Holtum ten opzichte van Born en buurdorp Buchten zijn praktische zaken en voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants, altijd dichtbij. Bovendien zijn er verschillende sportgelegenheden in de buurt, zoals een zwembad, voetbalvereniging en tennisbanen. Logistiek gezien is de ligging van Holtum ideaal met de autosnelweg A2 in de onmiddellijke nabijheid. Het openbaar vervoer biedt bovendien goede verbindingen met de kernen en steden in de omgeving.
Met de auto bent u binnen 15 minuten in de bourgondische stad Sittard, met zijn vele restaurants, gezellige cafés en boordevolle evenementenkalender. Ook grotere steden zoals Roermond en Maastricht zijn met de auto snel en makkelijk te bereiken. Deze woning is gelegen aan het charmante groene hofje ‘Aan de Munnik’. Dit hofje, met uitsluitend bestemmingsverkeer, zorgt voor rust en privacy en maakt de buurt bovendien kindvriendelijk. Tevens is in het hofje voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Begane grond:
In de hal ziet u de trapopgang, meterkast, trapkast en de toiletruimte met fonteintje.
Via de hal komt u in de woonkamer, waar aan de voorzijde de woonkamer gerealiseerd kan worden. Aan de achterzijde van de woning zijn de aansluitingen voor de keuken voorzien. De aansluitingen zijn zo gebouwd dat aan de wand o.a. een koelkast, combi-oven, vaatwasser en inductiekookplaat geplaatst kan worden.
Via de keuken komt u middels een deur uit in slaapkamer I (circa 14 m2), gelegen op de begane grond. Aangezien de ramen tot aan de vloer zijn, zou u middels de openslaande ramen zo de achtertuin kunnen betreden.
Badkamer I (circa 5 m2), alleen bereikbaar via slaapkamer I, is voorzien van een toilet, wastafel, inloopdouche en de aansluitingen voor de wasmachine. De vloeren en de wanden van de badkamer zijn volledig betegeld.
Via de keuken bereikt u middels een dubbele tuindeur de achtertuin met achterom en buitenberging.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen twee slaapkamers, de berging/techniekruimte en de badkamer. De badkamer (ca. 7m2) is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en elektrische handdoek radiator. Van deze badkamer zijn eveneens de vloeren en wanden volledig betegeld.
Slaapkamer II (ca. 14 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde zijn slaapkamer III (ca. 14 m2) en de berging/techniekruimte (ca. 9 m2) gelegen. In de berging/techniekruimte treft u de WTW-installatie en de binnenunit van de warmtepomp.

De woning is momenteel in aanbouw en zal naar verwachting voor de zomer van 2024 worden opgeleverd. De woning wordt opgeleverd met sanitair en tegels voor de badkamer en het separaat toilet. U dient zelf een keuken te plaatsen en de vloerafwerking en wand afwerking te verzorgen. Daarnaast dient u de aanleg van de tuin zelf te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 2023/2024
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 119 m2, inhoud circa 481 m3
Perceeloppervlakte: 140 m2
Unieke kans om levensloopbestendig te wonen!
Begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming
Verwarmingsinstallatie: lucht-water warmtepomp-installatie (eigendom)
Hardhouten kozijnen met HR ++ glas
5 zonnepanelen met een vermogen van 400 Wp per paneel
De woning is volledig geïsoleerd
Energielabel: A++
Oplevering: zomer 2024

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 369.800 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres type B geschakeld
Plaats Holtum
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 119

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 6 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Website

Energie

Energielabel A_PP
Isolatie
  • volledig geisoleerd

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Kadastrale kaart
Aanvulling op brochure

Ontdek de woning

14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type B geschakeld, bouwnummer: 9, Holtum
14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type B geschakeld, bouwnummer: 9, Holtum
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.