Centro Meta, fase I en fase II, Stadswoning (tussenwoning) , 6461 EN, Kerkrade

 • 88 m² - 88 m²
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Gegarandeerde oplevering in het tweede kwartaal van 2024. Het project Centro Meta bestaat uit een mooie mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen en appartementen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De woningen zijn voorzien...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 88 m² - 88 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Gegarandeerde oplevering in het tweede kwartaal van 2024.

Het project Centro Meta bestaat uit een mooie mix van levensloopbestendige woningen, stadswoningen en appartementen rondom de Einderstraat en Eldorado in het centrum van Kerkrade. De woningen zijn voorzien van energielabel A++++ (energieneutraal), waardoor u profiteert van een extra laag rente tarief, een hogere leennorm en zeer lage energielasten. 

Belangrijke faciliteiten, zoals de supermarkt, een basisschool, het treinstation en het ziekenhuis Zuyderland liggen op loopafstand van dit mooie project. Met meerdere treinstations is Kerkrade ideaal gelegen tussen Heerlen, Maastricht en Eindhoven. Maar ook de Keizerstad Aachen ligt op slechtst 10 kilometer afstand.
Bij de ontwikkeling van Centro Meta is veel aandacht besteed aan de groenvoorziening, waardoor de natuur een belangrijk deel uitmaakt van deze mooie nieuwbouwwijk.

Levensloopbestendige woningen:
Er worden diverse soorten levensloopbestendige woning gerealiseerd, waarbij alle voorzieningen zijn gesitueerd op de begane grond voor een optimaal woongemak.
De levensloopbestendige woningen zijn zeer geschikt voor het gelijkvloers wonen, maar toch de beschikking hebben over een tuin. Alle voorzieningen, waaronder de open keuken, de ruime woonkamer die direct in verbinding staat met de achtertuin, een grote slaapkamer, de badkamer en het toilet, bevinden zich op de begane grond.
Daarnaast beschikken deze woningen over een ruime berging die is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en de droger.
De verdieping van de levensloopbestendige woningen is te bereiken via een vaste trap. Deze open ruimte biedt de mogelijkheid voor het realiseren van bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en/of een tweede badkamer.

Energieneutraal – A++++ - zeer lage energielasten.
De woningen van Centro Meta worden volgens de laatste ontwikkelingen gerealiseerd waarbij naast aandacht voor het wooncomfort eveneens aandacht is voor de energielasten (energieneutraal).
De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Hierdoor geniet u van zeer lage energielasten. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

De woningen wordt voorzien van een energiezuinige warmtepomp waarbij de energiebehoefte wordt opgewekt door de eigen zonnepanelen welke gesitueerd zijn op het dak. Doordat de woningen energie-neutraal zijn, wordt de gehele energiebehoefte voor verwarming en warmtapwater opgewekt door de PV-panelen.
Naast het voordeel dat de energie voor de warmtepomp in eigen beheer wordt opgewekt biedt de warmtepomp ook het voordeel dat deze veel efficiënter is dan de traditionele gasgestookte cv-ketel. De warmtepomp haalt zelfs tot 5x meer warmte uit dezelfde hoeveelheid energie dan een conventionele cv- ketel.

Verschillen tussen de CV-ketel en warmtepomp:
Warmtepomp: Elektriciteit (kan duurzaam opgewekt worden), rendement (verwarming) circa 500%, geen CO2 uitstoot (Milieuvriendelijk).
CV-Ketel: Gas gestookt (eindige energiebron en erg prijzig), rendement (verwarming) 97.5%, geen mogelijkheid om energieneutraal te worden, CO2 uitstoot (slecht voor milieu).

Een nieuwbouwwoning van Centro Meta garandeert u dus van zeer lage energielasten, zonder dat u inlevert op wooncomfort. Doordat de woning energieneutraal is (A++++) ontvangt u bij diverse hypotheekverstrekkers het allerlaagste rentetarief en wordt de leennorm (het maximale dat men aan hypotheek kan krijgen) verhoogt met €15.000,-.

Woonklaarpakket:
Voor iedere woning is er een woonklaarpakket, waarmee de woning instapklaar wordt opgeleverd. 
Vraag bij de makelaar naar meer informatie omtrent het woonklaarpakket. 

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 18

Locatie

Plaats Kerkrade

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 90 m² - 106 m²
Woonoppervlakte 88 m² - 88 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Nieuwsgierig naar deze woning?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.