Hof van Treebeek, Hof van Treebeek type B BG, bouwnummer: 6 , 6444 XM, Brunssum

  • 79 m²
  • A_PPP
€ 287.500 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Brunssum De in Limburg gelegen stad Brunssum staat bol van de historische aspecten, cultureel erfgoed en moderne ontwikkelingen. In het begin van de 20e eeuw was Brunssum nog een dorpje waar de inwoners voornamelijk leefden van de landbouw. De oprichting van de...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Op de Vos

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Brunssum
De in Limburg gelegen stad Brunssum staat bol van de historische aspecten, cultureel erfgoed en moderne ontwikkelingen. In het begin van de 20e eeuw was Brunssum nog een dorpje waar de inwoners voornamelijk leefden van de landbouw. De oprichting van de staatsmijnen Emma in 1911 en Hendrik in 1915 heeft voor veel werkgelegenheid gezorgd. Deze groei heeft zich vertaald in een sterk groeiend inwonersaantal. Brunssum werd hierdoor een belangrijk centrum voor steen- en bruinkoolwinning en het kloppend hart van de stedelijke ontwikkeling in de regio.

Treebeek
Treebeek is de grootste wijk van Brunssum. Dit stadsdeel, gelegen ten noorden van de vroegere staatsmijn Emma, ondergaat een opeenvolging van verbeteringen. Er zijn al veel vernieuwingsprojecten doorgevoerd met behoud van het historische en nostalgische karakter en het verbeteren van de leefomstandigheden.

De komst van de 16 appartementen van nieuwbouwproject ‘Hof van Treebeek’ is een mooie aanvulling op deze levendige en cultureel rijke omgeving. Met twee supermarkten, een drogisterij, een slager en een aantal basisscholen heb je een aantal belangrijke voorzieningen op een steenworp afstand.

Appartement Type B
De woning beschikt over een uitnodigende leefruimte, bestaande uit een gezellige woonkamer, een ruime eetkamer en een open keuken, ideaal voor het ontvangen van gasten en voor dagelijkse activiteiten. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waaronder een master bedroom en een tweede slaapkamer die veel flexibiliteit biedt voor diverse behoeften. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel, waardoor ontspanning en persoonlijke verzorging gemakkelijk zijn. Een apart toilet zorgt voor extra privacy en gemak. Ontspan en geniet van de buitenlucht op de loggia, een heerlijke buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het weer. Praktische opslagruimte is ook aanwezig, met een binnenberging die is uitgerust met alle nodige technische installaties en aansluitingen voor een wasmachine en droger. Bovendien is er een buitenberging van ongeveer 5 m2, compleet met verlichting en dubbele wandcontactdozen, waardoor het organiseren en opbergen van spullen eenvoudig wordt gemaakt. Met deze diverse voorzieningen biedt de woning een comfortabele en georganiseerde levensstijl.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 287.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak plat dak
Open portiek nee
Aantal eenheden 16

Locatie

Adres Appartement type B BG
Plaats Brunssum
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 79

Indeling

Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 2 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Energie

Energielabel A_PPP
Isolatie
  • dakisolatie
  • muurisolatie
  • vloerisolatie
  • driedubbel glas
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Op de Vos

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Hof van Treebeek, Hof van Treebeek type B BG, bouwnummer: 6, Brunssum
Hof van Treebeek, Hof van Treebeek type B BG, bouwnummer: 6, Brunssum

Hier zult u wonen

Hof van Treebeek, Hof van Treebeek type B BG, bouwnummer: 6, 6444 XM, Brunssum

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.