Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen , 6418 NB, Heerlen

  • 149 m² - 166 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 557.500 - € 645.000 v.o.n.
Alex Knoren RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Alex
Nieuwsgierig naar dit project?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

3 vrijstaande + 4 half vrijstaande semi-bungalows aan de Ereprijs. Nu met keukencheque Goërgen Keukens KAVEL 210 T/M 216 Omschrijving De 7 semi bungalows aan de Ereprijs bieden standaard een compleet woonprogramma op de begane grond. Deze zijn beschikbaar als...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 166 m²

3 vrijstaande + 4 half vrijstaande semi-bungalows aan de Ereprijs.
Nu met keukencheque Goërgen Keukens

KAVEL 210 T/M 216

Omschrijving
De 7 semi bungalows aan de Ereprijs bieden standaard een compleet woonprogramma op de begane grond. Deze zijn beschikbaar als vrijstaand, geschakeld met de buitenberging en halfvrijstaande woningen. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree en deze geeft met een aantal treden toegang tot de zeer ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer biedt middels een schuifpui toegang tot de tuin en heeft grote raampartijen. Dit geeft veel lichtinval. Vanuit de hal is direct toegang tot de hoofdslaapkamer met separate kleedruimte en badkamer ensuite. De open keuken kan geheel naar eigen smaak ingericht worden. Er is geen keukeninrichting voorzien, de standaard aansluitpunten W/E en ventilatie zijn aanwezig. Kavel 210, 212, 213 en 216 beschikken over een gezellige binnenpatio.
Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, de 2e badkamer met wastafel en inloopdouche en de technische ruimte voorzien. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen- en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar. De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen.

Park Hoogveld
Park Hoogveld ligt aan de zuidkant van Heerlen, aan de rand van het buitengebied én midden in het glooiende landschap. Heerlen, centrumstad van Parkstad Limburg, profileert zich op het gebied van kunst, cultuur, horeca én winkelaanbod. Zo biedt Heerlen naast Theater Parkstad het jaarlijkse theaterfestival Cultura Nova. Het Maankwartier en het Glaspaleis zijn van hoogstaande architectuur en het is genieten op de vele terrassen in het centrum van Heerlen. Dit plan is omgeven door het talrijke groen. Het Limburgse heuvelland is op zeer korte afstand bereikbaar. Daarnaast is Park Hoogveld gunstig gelegen en wordt ontsloten via de Heerlerbaan. Binnen circa 20 autominuten bent u in Maastricht of Aken. Park Hoogveld is een groene en rustige woonwijk en biedt een mooie afspiegeling van de hedendaagse woningbouw. Geen alledaags straatbeeld maar een variatie aan bebouwing en stratenplan. Veel groen, strakke gevels aan glooiende straten en mooie wandelpaden. Heerlijk comfortabel en rustig wonen in Park Hoogveld.

Situatie
Aan de Ereprijs worden 7 semi bungalows gebouwd, voorzien van energielabel A+++. De semi-bungalows zijn standaard voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen zijn onderverdeeld in 4 geschakelde halfvrijstaande semi bungalows met buitenberging (kavel 213 t/m 216) en 3 vrijstaande semi bungalows (kavel 210 t/m 212), waarbij kavel 212 geschakeld is met de buitenberging. Aan de buitenzijde zijn de woningen afgewerkt met stucwerk met houten delen bij de raampartijen en een steenachtige plint. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met het natuurlijk hoogteverschil van het terrein, hierdoor zit er op de begane grond een sprong van 1 of meerdere tredes in de woning.

Energielabel
De woningen voldoen aan de richtlijnen van BENG. BENG betekent een Bijna Energie Neutraal Gebouw. Een woning is bijna energie-neutraal als deze zelf de energie opwekt die nodig is voor het gebouw. Een 'gewoon' energielabel A is al behoorlijk zuinig. Een huis met A+++ verbruikt nog maar een derde fossiele energie dan het energielabel A.
- HR++ beglazing
- Vloerverwarming
- Optimale isolatie
- Ventilatiesysteem
- Gasloos
- Warmtepomp
- Zonnepanelen
- nu met keukencheque Goergen Keukens

Procedure
U kunt zich melden bij de makelaar voor meer informatie en de uitgebreide infoset.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 557.500 - € 645.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 7

Locatie

Plaats Heerlen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 356 m² - 497 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 166 m²
Inhoud 675 m³ - 740 m³

Website

Ontdek de woning

Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Heerlen

Hier zult u wonen

Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, 6418 NB, Heerlen

Schaduwwijzer

Alex Knoren RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Alex
Nieuwsgierig naar dit project?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Bouwtypes

Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 3 vrijstaande semi-bungalows, Heerlen
Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 3 vrijstaande semi-bungalows, Heerlen
Bekijk alle afbeeldingen
Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 3 vrijstaande semi-bungalows
6418 NB, Heerlen

€ 599.500 - € 645.000 v.o.n.

  • 155 m² - 166 m²
  • 4 kamers
  • 1 beschikbaar
Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 4 halfvrijstaande semi-bungalows, Heerlen
Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 4 halfvrijstaande semi-bungalows, Heerlen
Bekijk alle afbeeldingen
Park Hoogveld - Ereprijs 7 semi-bungalows te Heerlen, Ereprijs 4 halfvrijstaande semi-bungalows
6418 NB, Heerlen

€ 557.500 - € 589.500

  • 149 m² - 163 m²
  • 4 kamers
  • 0 beschikbaar