Residentie de Veste II, Residentie de Veste II - type A3 , 6411 NK, Heerlen

 • 219 m² - 219 m²
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Uniek, niet alleen in Limburg... Op een toplocatie in het centrum van Heerlen, schuin tegenover het Maankwartier, verrijst Residentie de Veste II. Een unieke woonomgeving met tien fantastische appartementen met riante woonoppervlaktes vanaf circa 149m2 tot 219m2....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 219 m² - 219 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Uniek, niet alleen in Limburg...

Op een toplocatie in het centrum van Heerlen, schuin tegenover het Maankwartier, verrijst Residentie de Veste II. Een unieke woonomgeving met tien fantastische appartementen met riante woonoppervlaktes vanaf circa 149m2 tot 219m2. Architectenbureau Croonenburo5 heeft een doordachte indeling gemaakt welke u in samenspraak met Jongen Bouwpartners nog kunt wijzigen. De bouw start uiterlijk op 1 december 2020.

Alle appartementen zijn goed geïsoleerd, zijn volledig voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op stadsverwarming (en dus gasloos) en zijn voorbereid voor het plaatsen van zonnepanelen en airco's. De appartementen hebben allemaal energielabel A.

Aan de Geerstraat bevindt zich de indrukwekkende entree. Hier zijn de lift en het trappenhuis die de woonverdiepingen met elkaar verbinden. Luxe, licht en ruimte voeren de boventoon. Ieder appartement krijgt in de centrale hal een elektronisch gestuurde kastenwand voor brief en pakketpost. Daarnaast is er een ruime gemeenschappelijke fietsenberging met aansluitpunten voor E-bikes. Op de woonniveaus hebben alle appartementen een eigen ruime privé berging. 

Aan de achterzijde van Residentie de Veste is het afgesloten parkeerterrein. Iedere appartementseigenaar krijgt de beschikking over een eigen parkeerplaats inclusief voorbereiding voor een elektrische laadpaal. Vanuit het achtergelegen parkeerterrein is er een directe toegang tot de centrale hal. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van Residentie de Veste II.

Dit is uw kans om eigenaar te worden van een uniek stukje Heerlen.... welkom bij Residentie de Veste. 

- Zeer ruime woonoppervlaktes vanaf 149m2 tot 219m2;
- Riante loggia en privé berging op woonniveau;
- Volledig voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op de stadsverwarming (gasloos);
- Inclusief stelpost t.b.v. sanitair & tegelwerk;
- Gebouwd met Woningborg garantie;
- Gegarandeerde start bouw op 1 december 2020;
- Verkoper geeft een bruidsschat mee t.b.v. een financieel gezonde VvE;
- Alle appartementen beschikken over een Energielabel A.

Tweede verdieping - bouwnummer 5 & 7 - Type A3
Dit appartement ligt aan de achterzijde en heeft een ruime loggia aan de zuidzijde. De door de architect ingetekende indeling biedt ruimte aan een ontvangsthal met garderobe, een gastentoilet, inpandige berging/wasruimte, drie (slaap) kamers, twee badkamers en aan de westzijde een woonkamer met open keuken van meer dan 108m². Openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot de loggia waardoor binnen en buiten op een uitstekende wijze met elkaar verbonden zijn. 

Maatvoering
Gebruiksoppervlakte: 219m²
Berging: 10,2m²
Loggia: 17,6m²

Alles komt samen in Heerlen!

Heerlen heeft vele voorzieningen met een grote aantrekkingskracht op mensen uit Heerlen, Parkstad en de omliggende regio. Rondom Heerlen vindt u prachtige natuur, een goed ontwikkeld net van openbaar vervoer een meerdere internationale vliegvelden op minder dan één uur rijden waaronder Maastricht-Aachen airport, Düsseldorf, Luik en Eindhoven Airport. Als laatste noemen we de uitstekende situering ten opzichte van de Nederlandse snelwegen A76 en A79, de Duitse snelweg 4 richting Keulen en de Belgische snelweg E314 richting Leuven van waaruit Brussel te bereiken is. 

Central Park: het centrum ondergaat een metamorfose met diverse herontwikkelingen waar u kunt winkelen, goed kunt eten en waar cultuur in vele vormen aanwezig is. Vlakbij Residentie de Veste vindt u het Schinkelkwadrant; een flinke ruime waar diverse verouderde winkel- en kantoorgebouwen worden gesloopt en de ruimte wordt heringericht tot een aantrekkelijk stedelijk gebied in het groen, in combinatie met woningbouw. Het globale toekomstbeeld is dat van een ''urban'' woonmilieu in een groene setting, centraal gelegen ten opzichte van stedelijke voorzieningen zoals theater, winkels, horeca en openbaar vervoer. Het door IBA Parkstad opgestelde Stedenbouwkundig & landschappelijk contourenplan ''Central Park Heerlen'' is daarbij het vertrekpunt. De makelaar vertelt u er graag meer over. 

Het glaspaleis: is een voormalig warenhuis welke thans onderdak biedt aan Schunck, een multidisciplinaire culturele instelling met het museum voor hedendaagse kunst, het centrum voor architectuur en stedenbouw, de openbare bibliotheek van Heerlen en de muziekschool. Verder biedt het prachtige pand onderdak aan een Filmhuis en enkele horecagelegenheden. Het glaspaleis is gebouwd in de jaren dertig en inmiddels een Rijksmonument. Internationale erkenning werd eind jaren negentig verkregen doordat het Glaspaleis door de International Union of Architect op een lijst van 1000 belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw kwam te staan. 

Theater Heerlen: de bekende Stadsschouwburg Heerlen heet inmiddels al heel wat jaren Theater Heerlen en vormt samen met het Theater Kerkrade deel uit van de groep Parkstad Limburg Theaters. De programmering is een succesformule; lokale cultuur is in balans met de welbekende landelijke publiekstrekkers. Een korte wandeling is voldoende om vanuit uw appartement het theater te bereiken, eventueel gecombineerd met een diner bij één van de restaurants in de omgeving. 

Maankwartier: het unieke Maankwartier is een stedenbouwkundig plan voor Heerlen, bedacht door Michel Huisman. Hier ontstaat een unieke combinatie van winkels, kantoren, woningen, een hotel, twee parkeergarages en het nieuwe trein- en busstation van Heerlen. Dit project zorgt ervoor dat de stadsdelen aan weerszijden van de spoorweg weer één geheel worden. Het Maankwartier is een groot kunstwerk met daarin 89 kleine kunstwerken met de Heliostaat als nieuwe ''landmark''. Het Maankwartier is het vertrekpunt voor een reis met de trein of bus; zowel lokaal, regionaal, landelijk en internationaal. 

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 25

Locatie

Plaats Heerlen

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 219 m² - 219 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 5
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Nieuwsgierig naar deze woning?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.