Vossepark, Vossepark appartement type B, bouwnummer: 31 , 6416 WE, Heerlen

  • 73 m²
  • A_PPP
€ 301.500 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

START VERKOOP 14 appartementen Vossepark Heerlen Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit 12 appartementen en twee penthouses. De begane grond voorziet in een centrale entree met lift, video intercom, centraal trappenhuis en brievenbussen. Daarnaast zijn...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Dr. Nolensplein en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

START VERKOOP 14 appartementen Vossepark Heerlen

Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit 12 appartementen en twee penthouses. De begane grond voorziet in een centrale entree met lift, video intercom, centraal trappenhuis en brievenbussen. Daarnaast zijn hier twee fietsenkelders voor algemeen gebruik en eigen inpandige bergingen gesitueerd. Parkeren is op het privé buitenterrein voorzien.

Iedere appartement is praktisch ingedeeld, energiezuinig en uitstekend geïsoleerd en beschikken over een energielabel A+++. (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Daarnaast is hier rekening gehouden met de wensen van jonge mensen, die op zoek zijn naar een fijn betaalbaar starters appartement én mensen op leeftijd, die juist iets kleiner willen wonen. Alle appartementen hebben een comfortabele indeling en vallen in de categorie betaalbare koop.

De appartementen, gelegen op verdieping 1, 2 en 3, zijn efficiënt ingedeeld. Er zijn twee verschillende type appartementen, van respectievelijk circa 72 (type A) en 73 m2 (type B) groot, exclusief de berging op de begane grond. Beide typen bieden een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers, een balkon van circa 6 m2, technische ruimte en een berging. Op de begane grond beschikt ieder appartement over een privé berging en een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden
De appartementen worden duurzaam gebouwd met het oog op lage onderhoudskosten voor de toekomst.
Energiezuinig met lage energielasten.
De bouw start begin mei waardoor u verzekerd bent van een eindoplevering en tijdig alle noodzakelijke zaken voor uw eigen woning kunt voorbereiden. Hierbij zijn we u graag van dienst.

Procedure
U kunt zich inschrijven t/m 8 mei 10:00 uur via het inschrijfformulier dat via de makelaar verkrijgbaar is. Na 8 mei zal de eerste toewijzing plaatsvinden per appartement. De appartementen welke niet door ons worden toegewezen, zijn daarna direct vrij verkoopbaar. De volledige procedure kunt u teruglezen op het inschrijfformulier.

Situatie
Tussen het centrum van Heerlen en de buitenwijken ligt het Plan Vossepark. Hier vind je diverse woningtypen die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen, variërend van starters en jonge gezinnen tot volwassen families en senioren. Verschillende woontypes zijn hier reeds door ons gerealiseerd. De architectuur van het complex is zorgvuldig afgestemd op de architectuur van de omgeving en wordt gezien als de afronding van het plangebied. Bovendien wordt bij de inrichting van de buitenruimtes rekening gehouden met klimaat adaptieve maatregelen. Groene zones, regenwaterinfiltratie en het gebruik van waterdoorlatende bestrating dragen bij aan het verminderen van wateroverlast bij hevige regenval en het bevorderen van een gezond leefklimaat. Het Plan Vossepark vormt daarmee niet alleen een esthetische aanvulling op de omgeving, maar ook een duurzame en klimaatbestendige woonomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen en verwachtingen op het gebied van milieu en leefbaarheid.

Omgeving
Heerlen heeft een rijke geschiedenis en een levendige culturele scene. Van historische bezienswaardigheden tot moderne kunstgaleries en theaters, er is altijd iets te ontdekken. Bovendien zorgt de culturele diversiteit van de stad voor een dynamische sfeer en een scala aan culinaire opties, waardoor het een smeltkroes van smaken en tradities is. Met goede verbindingen via het openbaar vervoer en snelwegen is het gemakkelijk om naar steden als Maastricht, Eindhoven en Aken te reizen. Bovendien bevindt de stad zich op korte afstand van luchthavens, waardoor internationale reizen ook eenvoudig in te plannen zijn. Heerlen ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door groene heuvels en schilderachtige landschappen. Het nabijgelegen Heuvelland biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van de natuur en buitenactiviteiten. Al met al biedt Heerlen een uitstekende combinatie van betaalbare huisvesting, natuurlijke schoonheid, culturele diversiteit en goede voorzieningen, waardoor het een geweldige plek is om te wonen voor mensen van alle leeftijden.

Aansprakelijkheid
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze tekst/brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 301.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Open portiek nee
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres Vossepark appartement type B
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 73

Indeling

Bevind zich op woonlaag 3
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Website

Energie

Energielabel A_PPP
Isolatie
  • dakisolatie
  • muurisolatie
  • vloerisolatie
  • volledig geisoleerd
  • hr glas
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 2

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats

Buurtstatistieken Dr. Nolensplein en omgeving

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Vossepark, Vossepark appartement type B, bouwnummer: 31, Heerlen

Hier zult u wonen

Vossepark, Vossepark appartement type B, bouwnummer: 31, 6416 WE, Heerlen

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.