Engerweg 50 , 6461 DA, Kerkrade

  • G
€ 57.500 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

OBJECT Het object behelst een kantoorruimte in het souterrain van een wooncomplex. De ruimte is vierkant van opzet en is onderverdeeld in werkruimte met separate opslagruimte, pantry en toilet. Het kantoor is vanaf de openbare weg bereikbaar via een trap ofwel met...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 75 m²

Downloads

OBJECT
Het object behelst een kantoorruimte in het souterrain van een wooncomplex. De ruimte is vierkant van opzet en is onderverdeeld in werkruimte met separate opslagruimte, pantry en toilet. Het kantoor is vanaf de openbare weg bereikbaar via een trap ofwel met een lift en is voorzien van bel met intercom en brievenbus.

LIGGING
Het geheel is gelegen aan de rand van het winkelgebied van Kerkrade, welke bekend staat om zijn uitstekende mix van gerenommeerde lokale middenstand en landelijk opererende ketens. Aan de voorzijde van het object wordt een appartementencomplex gerealiseerd wat het gebied een impuls zal geven.
Kerkrade is met ruim 50.000 inwoners één van de grootste gemeenten in ‘Parkstad Limburg’. Deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. Eveneens bevinden zich in en rond Kerkrade meerdere toeristische attracties zoals Gaiazoo, Continium Discovery Center, Roda Boulevard, Mondo Verde en Snowworld.

BEREIKBAARHEID
Per auto en openbaar vervoer is het centrum uitstekend bereikbaar. Voorts ligt de oprit van de Parkstadring in de buurt met uitstekende verbindingen richting Maastricht, Heerlen, Eindhoven etc.

METRAGE
TOTAAL circa 75 m²

KADASTER
Gemeente Kerkrade, sectie E, nummer 5188, appartementsindex A13

PARKEREN
Er zijn enkele gezamenlijke parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object heeft geen eigen toegewezen parkeerplaatsen. Voorts is openbaar parkeren mogelijk (deels betaald) in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade Oost III', vastgesteld op 29 oktober 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-2' met onder meer de mogelijkheid tot dienstverlening, maatschappelijke bestemming, horeca en wonen. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 57.500,- k.k.

AANVAARDING
In onderling overleg, doch per direct beschikbaar.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

OPLEVERING
In huidige staat.
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig
soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom / bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

ENERGIELABEL
Energielabel G, geldig tot 27-07-2032.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 57.500 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1982
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Engerweg 50
Plaats Kerkrade
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 75 m²
Oppervlakte in units vanaf 75 m²

Energie

Energielabel G
Energielabel einddatum 2032-07-27

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Engerweg 50, 6461 DA, Kerkrade
Engerweg 50, 6461 DA, Kerkrade

Locatie

Engerweg 50, 6461 DA, Kerkrade

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.