Hulsterweg 82 1e verd , 5912 PL, Venlo

  • A
€ 2.558 p.m.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

OBJECT Het gebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid, met een vrijwel directe aansluiting op de A73. Het ontwerp gaat uit van hoogwaardige kantoorruimten met een gezamenlijke entree partij. Het nieuwe kantoorverzamelgebouw kent 10 bouwlagen, waarvan 8 kantoor...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 154 m²

Downloads

OBJECT
Het gebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid, met een vrijwel directe aansluiting op de A73. Het ontwerp gaat uit van hoogwaardige kantoorruimten met een gezamenlijke entree partij. Het nieuwe kantoorverzamelgebouw kent 10 bouwlagen, waarvan 8 kantoor etages. Het ruime parkeerdek met 180 parkeerplaatsen verdeeld over 2 parkeerlagen werkt als eye-catcher en geeft beweging weer. Bezoekers komen vanuit het parkeerdeck direct in de representatieve ontvangsthal. Via de ontvangsthal kunnen de liften worden bereikt om bij de kantoorruimten te komen. Het duurzame kantoorverzamelgebouw omvat ca. 6.378 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e t/m 9e etage. In de pas met de tijdsgeest maken meerdere duurzame elementen integraal onderdeel uit van het project. Het gebouw zal voorzien worden van warmteopslag systemen die door middel van vloerverwarming en vloerkoeling een uiterst comfortabele werkomgeving geven. Bij de keuze van materialen wordt rekening gehouden met de C2C gedachte.

LIGGING
Op de prominente zicht locatie Hulsterhof te Venlo, centraal aan het regionale verkeersknooppunt A73 - A74 is een ambitieus kantoorproject gerealiseerd. Het kantoorproject heeft een directe verbinding met de A73 richting Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Maastricht en, vanaf 2011, via de A74 met Düsseldorf en Frankfurt. De N271 linkt de locatie optimaal aan het lokale wegennetwerk zodat bestemmingsverkeer eenvoudig en efficiënt ontsloten wordt. De bestaande infrastructuur met betrekking tot openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand. In de directe omgeving liggen de Fontys Hogeschool, het VieCuri Medisch Centrum en het hoofdkantoor van Ewalds Integrated Logistics.

METRAGE
De beschikbare ruimte heeft een oppervlak van 154 m².

INDELING
Pand is gelegen op de 1e verdieping en is middels een lift bereikbaar. De ruimte wordt in beginsel casco opgeleverd en zijn vrij indeelbaar in een stramienmaat van 3,6m. De huidige huurder heeft binnenwanden laten plaatsen waardoor een ruime werkunit is ontstaan naast een vergader- en spreekkamer evenals een kitchenette.

De kantoorruimtes zijn voorzien van een constructieve bouwvloer met afwerklaag, een systeemplafond met basisverlichting en een verwarming/klimaatsysteem (VRV/VRF systeem ten behoeve van ventilatie, verwarming en koeling). Per verdieping bevinden zich dames- en herentoiletgroepen en 2 liften.
Bezoekers komen vanuit het parkeerdek rechtstreeks in de representatieve ontvangsthal. Via de ontvangsthal kunnen de liften worden bereikt om bij de kantoorruimten en de centrale vergaderruimten te komen.

SERVICES
Het Business Center op de begane grond omvat gezamenlijke ruimtes, zoals een gezamenlijke entree en diverse vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn exclusief te gebruiken door alle huurders van Trencadis. Voor het gebruik van dit Business Center betalen alle huurders een vergoeding.

PARKEREN
Zwevend boven het parkeerdek bevindt zich het transparante en zakelijk vormgegeven kantoorgebouw dat door middel van oriëntatie de beweging van het snelwegenknooppunt symboliseert. Met een hoogte van 35 meter vormt het gebouw het markante herkenningspunt in de omgeving. Het parkeerdek heeft 85 overdekte en ca. 95 onoverdekte parkeerplaatsen. Kosten van een onoverdekte parkeerplaats per jaar € 633,00.

BESTEMMING
De huidige bestemming is ‘kantoor’.

HUURPRIJS
Bedraagt € 2.347,81 voor de kantoorruimte en € 210,59 voor de 4 parkeerplaatsen. De genoemde huurprijzen zijn per maand en exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
€ 955,- voorschot service- en energiekosten en het gebruik van het businesscenter op de begane grond. Dit omvat o.a. een auditorium en vergaderruimten, alles exclusief voor de huurders van het kantoorverzamelgebouw.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 2.558 p.m.
Servicekosten € 995 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2015
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Hulsterweg 82 1e verd
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 154 m²
Oppervlakte in units vanaf 154 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 4
Overdekt prijs 210.29
Overdekt BTW belast ja

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.84
Energielabel einddatum 2025-04-22

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Hulsterweg 82 1e verd, 5912 PL, Venlo
Hulsterweg 82 1e verd, 5912 PL, Venlo

Locatie

Hulsterweg 82 1e verd, 5912 PL, Venlo

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.