Hulsterweg 82 , 5912 PL, Venlo

  • A
€ 180 p/m² p.j.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

OBJECT Het gebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid, met een vrijwel directe aansluiting op de A73. Het concept is uitgegaan van hoogwaardige kantoorruimten met een gezamenlijke entree partij. Het nieuwe kantoorverzamelgebouw kent 10 bouwlagen, waarvan 8 kantoor...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1782 m²

Downloads

OBJECT
Het gebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid, met een vrijwel directe aansluiting op de A73. Het concept is uitgegaan van hoogwaardige kantoorruimten met een gezamenlijke entree partij. Het nieuwe kantoorverzamelgebouw kent 10 bouwlagen, waarvan 8 kantoor etages. Met 188 parkeerplaatsen verdeeld over 2 parkeerlagen werkt de parkeervoorziening als een eyecatcher en biedt comfort aan de huurders en haar bezoekers. Bezoekers komen vanuit het parkeerdek direct in de representatieve ontvangsthal. Via de ontvangsthal kunnen de liften worden bereikt om bij de kantoorruimten te komen. Het duurzame kantoorverzamelgebouw omvat ca. 6.378 m² v.v.o. gelegen op de 2e t/m 9e etage. In de pas met de tijdsgeest maken meerdere duurzame elementen integraal onderdeel uit van het project.

LIGGING
Op de prominente zicht locatie Hulsterhof te Venlo, centraal aan het regionale verkeersknooppunt A73 - A74 is dit ambitieuze kantoorproject gerealiseerd. Het kantoorproject heeft een directe verbinding met de A73 richting Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Maastricht en, vanaf 2011, via de A74 met Düsseldorf en Frankfurt. De N271 linkt de locatie optimaal aan het lokale wegennetwerk zodat bestemmingsverkeer eenvoudig en efficiënt ontsloten wordt. De bestaande infrastructuur met betrekking tot openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand. In de directe omgeving liggen de Fontys Hogeschool, het VieCuri Medisch Centrum en het hoofdkantoor van Ewalds Integrated Logistics. Ruimtes zijn te huur vanaf 778 m². Zie de tekeningen in de bijlage waarop de exacte metrage per ruimte aangegeven is.

De Walk score is 71.

BESCHIKBAARHEID
De kantoorruimte die momenteel beschikbaar is, heeft een vloeroppervlak van 1.556 m² waarvan 2 maal 778 m² op verdieping 6 en 7. De beide etages worden verbonden met een interne trappartij.

INDELING
De ruimtes worden casco opgeleverd en zijn deels vrij indeelbaar. De kantoorruimtes zijn voorzien van een constructieve bouwvloer met deels kunststof afwerklaag en deels vloerbedekking, een systeemplafond met basisverlichting en glazen scheidingswanden een verwarming/klimaatsysteem (ten behoeve van ventilatie, verwarming en koeling). Per verdieping bevinden zich dames- en herentoiletgroepen en 2 liften.
De pantry is voorzien van basis keukenapparatuur. Voor is het pand voorzien van kabelgoten.

SERVICES
Het Business Center op de begane grond omvat gezamenlijke ruimtes, zoals een gezamenlijke entree, een bedrijfsrestaurant en diverse vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn exclusief te gebruiken door alle huurders van Trencadis. Voor het gebruik van dit Business Center betalen alle huurders een vergoeding.

PARKEREN
Zwevend boven het parkeerdek bevindt zich het transparante en zakelijk vormgegeven kantoorgebouw dat door middel van oriëntatie de beweging van het snelwegenknooppunt symboliseert. Met een hoogte van 35 meter vormt het gebouw het markante herkenningspunt in de omgeving. Het parkeerdek heeft 85 overdekte en ca. 95 onoverdekte parkeerplaatsen. Kosten van een onoverdekte parkeerplaats per jaar € 500,00, een overdekte parkeerplaats kost € 800,00 per jaar.

BESTEMMING
De huidige bestemming is ‘kantoor’.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
€ 25,- voorschot service- en energiekosten.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 180 p/m² p.j.
Servicekosten € 25 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2010
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Hulsterweg 82
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 1782 m²
Oppervlakte in units vanaf 778 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 25
Niet-overdekt aantal 40

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.84
Energielabel einddatum 2025-04-22

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Hulsterweg 82, 5912 PL, Venlo

Locatie

Hulsterweg 82, 5912 PL, Venlo

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.