Kaldenkerkerweg 17 b , 5913 AB, Venlo

  • B
€ 63.000 p.j.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Ruime commerciële ruimte voorzien van inventaris gelegen in de plint aan de Kaldenkerkerweg 17b te Venlo. Door haar ligging aan de Kaldenkerkerweg geniet het object een ruime mate van zichtbaarheid. Het object heeft een totale grootte van ca. 1.122 m2. De commerciële...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1122 m²

Downloads

Ruime commerciële ruimte voorzien van inventaris gelegen in de plint aan de Kaldenkerkerweg 17b te Venlo. Door haar ligging aan de Kaldenkerkerweg geniet het object een ruime mate van zichtbaarheid. Het object heeft een totale grootte van ca. 1.122 m2. De commerciële ruimte inclusief secundaire ruimten heeft een grootte van ca. 678 m2 VVO.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen tegenover het NS-station aan de Kaldenkerkerweg, een doorgaande weg met gemengde bebouwing/invulling van het centrum van Venlo richting de Duitse grens. Vanuit de Kaldenkerkerweg is eenvoudig en op korte loopafstand het centrum van Venlo met al haar voorzieningen te bereiken. In de directe omgeving van het object is een kantoorverzamelgebouw, een hotel en enkele lokale ondernemingen gevestigd.

Het object is goed bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer en is gelegen op ongeveer 1-2 kilometer van de snelweg A73 (Nijmegen – Venlo – Roermond) met aansluiting op de A67 (Venlo – Eindhoven) en het Duitse wegennet. Op loopafstand van het object bevindt zich station Venlo van waaruit per trein Eindhoven, Nijmegen en Roermond eenvoudig zijn te bereiken.

Parkeren
Enkele parkeerplaatsen op eigen terrein (achterzijde). In de directe nabijheid is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar, zowel voor de deur (per uur) alsook aan de overzijde bij Q-park P+R Stationsplein (max. € 9,44 per dag).

Object
Het betreft een commerciële ruimte die thans is ingericht als Aziatische restaurant. Het object, dat is voorzien van een volledige inventaris, is afgewerkt met o.a. spotverlichting, neon plafondverlichting en een combinatie van zowel tegel- als pvc vloer. De commerciële ruimte is thans voorzien van een bar en een open keuken, derhalve leent het object zich o.a. voor sport gerelateerde activiteiten als een fitnesscentrum, evenals voor (para)medische praktijken en overige (zakelijke) dienstverlenende activiteiten. Het object is voorzien van een kleine badkamer met toilet, douche en wastafel, koelcellen en opslagruimten, een ruime kelder en gescheiden toiletgroepen met voorportaal. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en werd in het verleden gebruikt als speelgelegenheid voor kinderen en biedt daarnaast ruimte aan de nodige installaties. Via de nooddeur is een buitenopslag/containerruimte aan de achterzijde van het object te bereiken.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Venlo-Oost en heeft de enkelbestemming ‘Gemengd'. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. bedrijven zoals genoemd in de Lijst van Bedrijfsactiviteiten van categorie 1 en 2, dienstverlening, kantoren, wonen en horeca van categorie 2 toe.

Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 63.000,- excl. BTW per jaar

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
Huidige staat met als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 63.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1957
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Kaldenkerkerweg 17 b
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Overig

Winkelruimte

Oppervlakte 1122 m²
Oppervlakte in units vanaf 1122 m²
Oppervlakte verkoop vloer 678 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2030-04-02

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Kaldenkerkerweg 17 b, 5913 AB, Venlo
Kaldenkerkerweg 17 b, 5913 AB, Venlo

Locatie

Kaldenkerkerweg 17 b, 5913 AB, Venlo

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.